Μία ακόμη πρωτοβουλία της νέας Δημοτικής Αρχής με στόχο  την ενίσχυση του Τουρισμού

 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την περιοχή μας οι δέκα τουριστικοί πράκτορες από Ρωσία, Ινδία, Ιαπωνία, Γερμανία, Ισραήλ, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που φιλοξενήθηκαν το διήμερο 10-11 Νοεμβρίου από τον Δήμο Καστοριάς.

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση “Ορεστειάς”, διά της Προέδρου, κ. Χρυσούλας Φιλίππου,  σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, διά του Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Μουρατίδη και την Δημοτική Εταιρεία “Μακεδνός Α.Ε.”, διά του Προέδρου, κ. Σωκράτη Πέλκα, κατάρτισε ένα πλήρες και οργανωμένο πρόγραμμα επισκέψεων και περιηγήσεων με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής μας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πολύ καιρό ξαναβγήκε στη λίμνη μας και το καραβάκι «Ολυμπία».

 

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάχθηκε και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος “fam trip” της Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού “Philoxenia”, στην οποία έλαβε μέρος ο Δήμος Καστοριάς με ένα πολύ όμορφο περίπτερο.

 

Η νέα Δημοτική Αρχή, με αυτές τις ενέργειες, αλλά και κάθε είδους ανάλογες πρωτοβουλίες, επιδιώκει την περαιτέρω ενίσχυση του Τουρισμού της περιοχής, έχοντας ξεκάθαρο και πρωταρχικό στόχο την προώθηση και προβολή του “τουριστικού προϊόντος”, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Θα ήταν παράλειψη να μην εκφραστούν και δημόσια, οι ευχαριστίες του Δήμου Καστοριάς, στη Διοίκηση της ΔΕΘ HELLEΧPO, στον ξεναγό κ. Ρωμύλο Μαντζούρα, όπως επίσης και σε όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων που συνέβαλλαν με τη χορηγία τους στη φιλοξενία.

 

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…