Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου για τη διανομή δικτύων φυσικού αερίου«Ήλθε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδημούλης, στην Καστοριά και βέβαια ούτε και ο ίδιος μπόρεσε να ξεφύγει από τη συνηθισμένη τακτική του κόμματός του. Λέγοντας μισές αλήθειες και αρκετά ψέματα για τα δίκτυα φυσικού αερίου, επέρριψε την ευθύνη στους άλλους.

Δεν θυμήθηκε ότι, όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπέγραφε την σύμβαση για την κατασκευή του αγωγού TAP, αυτός, ως Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τότε, δεν την ψήφισε. Δεν θυμήθηκε ότι, τα τελευταία τρία χρόνια με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Και τώρα, του φταίνε όλοι αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκαν για να γίνει πράξη η κατασκευή του αγωγού TAP, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στα κάγκελα για την ματαίωση του έργου. Ας είναι. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο όμως που έχει σήμερα σημασία είναι, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην αξιοποίηση των πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι υπάρχουν για την άμεση δρομολόγηση της μελέτης και κατασκευής των δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Και αυτό, όχι γιατί τους μαλώνει ο κ. Παπαδημούλης, αλλά γιατί είναι ζωτική ανάγκη για τους κατοίκους της περιοχής».

You May Also Like

Δήμος Καστοριάς: Γενικές οδηγίες προφύλαξης από τον καύσωνα. Ανοιχτές κλιματιζόμενες αίθουσες με στόχο την ανακούφιση των ευαίσθητων ομάδων των πολιτών

Ο Δήμος Καστοριάς, ενημερώνει τους δημότες, ότι ενόψει των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών…

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 55 κιλών και 770 γραμμαρίων, σε περιοχή της Κοζάνης

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 55 κιλών…

Κωνσταντίνα Σταυροπούλου: «Θα κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του πολιτισμού και του αθλητισμού στον Δήμο Άργους Ορεστικού»

Κωνσταντίνα Σταυροπούλου: «Θα κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα του πολιτισμού και του αθλητισμού…

“Το φιλότιμο”/ Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου Άνω Μακεδονίας

“Το φιλότιμο”/ Του Σεβ. Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, Υπερτίμου και Εξάρχου Άνω Μακεδονίας

Μαρία Αντωνίου: «Ο λογαριασμός των σκληρών μέτρων λιτότητας αγγίζει τους πάντες και η λίστα των θυμάτων του 4ου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χωράει όλους τους Έλληνες»

Έπειτα από τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής (Πέμπτη 18 Μαΐου 2017)…

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Καστοριάς Άκη Τσούκα στον Όμιλο πολιτιστικής ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις»

Στον Όμιλο πολιτιστικής ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις» ο συνδιασμός ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ

Υπογραφή σύμβασης παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Δ.Μ. για την υψηλή γέφυρα των Σερβίων της Π.Ε. Κοζάνης, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη

  Υπογραφή σύμβασης παροχής υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης…

Στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

Στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ιωάννη Βαρβιτσιώτη παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

Καστοριά: Συνελήφθη 49χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων

Καστοριά: Συνελήφθη 49χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών…