Δήμος Γρεβενών: Λύση στην υδροδότηση του Μεγάλου Σειρηνίου έβγαλε η συνάντηση Πέτσα-Δασταμάνη

 

Ιδιαίτερα εποικοδομητική αποδείχθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ.Στέλιο Πέτσα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Απριλίου 2021 στο Δημαρχείο Γρεβενών, παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ.Ανδρέα Πάτση.

 

Ειδικότερα, ο κ.Πέτσας δεσμεύθηκε για την άμεση δρομολόγηση του μεγάλου έργου υδροδότησης της κοινότητας του Μεγάλου Σειρηνίου, προϋπολογισμού 960.000 ευρώ, που θα λύσει μια για πάντα το χρόνιο πρόβλημα της λειψυδρίας που ταλανίζει το χωριό, ενώ ήδη η ΔΕΥΑΓ έχει έτοιμη μελέτη προς χρηματοδότηση.

 

Επιπλέον, στη σύσκεψη που ακολούθησε, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ.Γρηγόρη Φαρμάκη και των Αντιδημάρχων Οικονομικών κ.Μάνθου Αδάμου και Τεχνικών Έργων κ.Χρήστου Τριγώνη, συζητήθηκε διεξοδικά το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και πιο συγκεκριμένα οι δράσεις ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ που έχει εντάξει η Δημοτική Αρχή και τις οποίες ο κ.Υπουργός χαρακτήρισε ως απόλυτα ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες.

 

Επιπρόσθετα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου, στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σχεδίου Πόλης αλλά και στην αναγκαιότητα για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

 

Τέλος, ειδική μνεία υπήρξε και για την ουσιαστική στήριξη του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας καθώς αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό θέρετρο του τόπου μας.

You May Also Like

Φλώρινα: Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -52,67- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -5- γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη, -1- ζυγαριά ακριβείας και -1- τρίφτης κάνναβης

Συνελήφθη 61χρονος στην Φλώρινα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας

Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Φλώρινας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές από Ιερούς Ναούς σε περιοχή της Φλώρινας για τις οποίες συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός

Σε βάρος του50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας