Δήμος Καστοριάς: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις εκδηλώσεις των “Ραγκουτσαριών“ στις  6-7-8/1/2018»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς έλαβε ομόφωνα την 405/17 Κανονιστική Απόφασή με θέμα: «Έκδοση κανονιστικής απόφασης για λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας κατά τις εκδηλώσεις των Ραγκουτσαριών στι 6-7-8/1/2018» η οποία έχει ως εξής :

Εκδίδει Κανονιστική Απόφαση για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Ραγκουτσάρια 2018», που θα λάβουν χώρα στη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς, ως εξής:

Α) Στις 6 & 7 Ιανουαρίου 2018 :

Από την πλατεία Δαβάκη έως την πλατεία Ομονοίας – Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Μητροπόλεως, από τη συμβολή της με την οδό Διοικητηρίου έως και τη συμβολή της με την οδό Βαλαλά (πλατεία Ομονοίας), από τις 17:00 έως το πέρας των εκδηλώσεων, πλην νοσοκομειακών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Η κίνηση των οχημάτων στην περιοχή θα γίνεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου της πλατείας Δαβάκη από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου και Κολοκοτρώνη προς Α. Κομνηνού και Ιουστινιανού.

Β) Στις 8 Ιανουαρίου 2018 ( ημέρα της παρέλασης ) :

Από την πλατεία Μακεδονομάχων (συγκέντρωση καρναβαλιστών) έως και την πλατεία Ομονοίας (πέρας εκδήλωσης) – Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων επί των οδών Ιουστινιανού και Μητροπόλεως από τις 14:00 έως το πέρας της εκδήλωσης, πλην νοσοκομειακών και οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον, απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς, που συμβάλουν με τις οδούς Ιουστινιανού και Μητροπόλεως: Ορεστείων, Α. Κομνηνού, Κολοκοτρώνη, 3ης Σεπτεμβρίου, Βαλαλά, Ρ. Φεραίου καθώς και στην Πλατεία Αφ. Εμμανουήλ (περιοχή Ντουλτσό).

Επίσης κατά το ίδιο χρονικό διάστημα η οδός Θωμαΐδος – Λιμπανίας – Μάνου καθορίζεται ως διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευση.

Όσον αφορά στην έξοδο από την πόλη από την περιοχή της Χλόης/Φουντουκλή, θα γίνει παράκαμψη της οδού Ορεστείων, μέσω Καλλιθέας προς σηματοδότη Γράμμου – Μ. Αλεξάνδρου.

Όπου απαιτούνται απαγορεύσεις/παρακάμψεις κυκλοφορίας, θα τοποθετηθούν κάγκελα ασφαλείας, πλαστικά στηθαία ή πλαστικοί κώνοι, θα γίνει τοποθέτηση πινακίδας υποχρεωτικής πορείας προς τη νέα κατεύθυνση και θα υπάρχει  σημαιοφόρος για την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών επειδή τα συγκεκριμένα σημεία θα φορτιστούν κυκλοφοριακά.

 

You May Also Like

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 19-09-2016 έως 25-09-2016)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 19 Σεπτεμβρίου έως 25 Σεπτεμβρίου)…

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Μην χαζεύετε στo Facebook 9 πμ- 6 μμ

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Μην χαζεύετε στo Facebook 9 πμ- 6 μμ

Ομιλία της Ο.Τελιγιορίδου στην επιτροπή Ελληνισμού Διασποράς στη Βουλή.

Ομιλία της Ο.Τελιγιορίδου στην επιτροπή Ελληνισμού Διασποράς στη Βουλή.

Πρόσκληση στον επετειακό εορτασμό της 4ης Νοεμβρίου 1912 στη Σιάτιστα

Με επετειακή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη»

«Αιτήματα των αγροτών της Καστοριάς».

Ερώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση σχετικά με το θέμα « Αιτήματα των αγροτών της Καστοριάς » και την απάντηση από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ολυμπία Τελιγιορίδου για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την απασχόληση λόγω βίαιης απολιγνιτοποίησης: « Δεν είναι πακέτο στήριξης της απασχόλησης, είναι δωράκι στους εκλεκτούς της ΝΔ»

  Ολυμπία Τελιγιορίδου για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την…