Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων, τελειοφοίτων και αποφοίτων, των ΓΕ.Λ. για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή τους.

Οι υποψήφιοι, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι, επέδειξαν υπευθυνότητα και συνέπεια ως προς τις υποχρεώσεις τους συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή τους.

Οι γονείς των υποψηφίων παρείχαν διακριτικά την υποστήριξή τους στα παιδιά τους.

Οι Επιτροπές των Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε., Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Λ.Ε. και Ε.Ε.Κ. για τους υποψηφίους με αναπηρία ή μαθησιακές δυσκολίες) και οι Επιτηρητές, για άλλη μια φορά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης εγγυήθηκαν και διεφύλαξαν το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο της διεξαγωγής των εξετάσεων.

Επίσης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και οι τοπικοί φορείς, Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, Ιερά Μητρόπολη, Δήμοι, Γενικό Νοσοκομείο, Αστυνομία, ΔΕΔΔΗΕ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων με τη συνδρομή τους σε τομείς ανάλογους των αρμοδιοτήτων τους.

Τα Μ.Μ.Ε. και η Τοπική Κοινωνία πλαισίωσαν με σεβασμό την προσπάθεια των υποψηφίων, των γονέων και των εκπαιδευτικών, καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, από 16 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2016.

Σε συνέχεια των αναγραφομένων μας, επιτρέψτε μας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας σε όλους, όσοι συνέβαλαν και φέτος στην άρτια, έγκυρη και αδιάβλητη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Τέλος, ευχόμεθα σε όλους καλή συνέχεια στο έργο σας και στους υποψηφίους μας καλά αποτελέσματα.

Σ.Σ. Επισημαίνουμε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ συνεχίζονται και ολοκληρώνονται στις 6 Ιουνίου 2016.

Η Δ/ντρια της Δ.Δ.Ε Καστοριάς

Στέλλα Κ. Τέγου – Στεργιοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…