Διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως για να πετύχουν θα πρέπει να διαθέτουν τέλεια εμφάνιση. Ωστόσο, πολλοί διάσημοι αστέρες αποδεικνύουν το αντίθετο.

Πιστεύουμε πως μια λαμπρή μοναδικότητα, το ταλέντο και οι φιλοδοξίες είναι πολύ πιο σημαντικά από την ομορφιά και παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στην επιτυχία.

Τίλντα Σουίντον13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 1

«Πάντα ήξερα ότι δεν είχα καλή εμφάνιση και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Όλοι οι όμορφοι φίλοι μου άρχισαν να εμπορεύονται την εμφάνισή τους σε κάποιο σημείο. Και δεν μιλάω για το σεξ. Πάντα θυμούνται πως έχουν ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, βελούδινα χείλη και θα πρέπει να ενεργήσουν αναλόγως. Είναι μια μεγάλη πίεση, από την οποία ήμουν ανακουφισμένη» αναφέρει η ίδια.

Χιου Λώρι13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 2

Ο Χιου Λώρι πιστεύει πως είναι μακριά από την τέλεια ομορφιά και ότι οι ηθοποιοί δεν θα έπρεπε να δίνουν τόση σημασία στην εμφάνισή τους. Όπως λέει ο ίδιος: «Καθώς οι ηθοποιοί λάμπουν σαν τα φώτα των Χριστουγέννων, οι θεατές δεν είναι σε θέση να δουν τον πραγματικό κινηματογράφο.»

Εύα Γκριν13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 3

Η Εύα δεν έχει μια ιδανική ομορφιά αλλά κατόρθωσε να επιτύχει την αναγνώριση, χάρις στην περίεργη εμφάνιση και το ταλέντο της.

«Στο Λος Άντζελες, νιώθω σαν το ασχημόπαπο, σαν να είμαι από την Αφροδίτη ή κάτι τέτοιο», δήλωσε η Εύα στο βρετανικό InStyle.

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 4

Αναφέρει το πρόσωπό του ως σκληρό, γωνιακό και νευρικό. «Στην αρχή φοβόμουν πως θα έμενα από έξω αλλά με τον χρόνο συνειδητοποίησα πως η θέση στην οποία είμαι αυτή τη στιγμή μπορεί να αποκτηθεί μόνο με ικανότητες. Ευχαριστώ τη Θεία Πρόνοια που μου έδωσε αυτό το στοιχείο επειδή έτσι ξεκίνησα να εργάζομαι σκληρά και η επιτυχία ήρθε τελικά.»

Μπιορκ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 5

«Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι κουρασμένη. Αν μου δείξεις 2 φωτογραφίες με εμένα όπου είμαι άσχημη και εξουθενωμένη, θα ανησυχήσω για την δεύτερη.» αναφέρει η ίδια.

Ντάνιελ Κρεγκ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 6

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τώρα τι οργή είχε προκαλέσει η επιλογή του Ντάνιελ Κρεγκ ως νέος Τζέιμς Μποντ. Οι οπαδοί έκριναν το ταλέντο του στην υποκριτική και φυσικά, την εμφάνισή του. Ωστόσο, ο Ντάνιελ απέδειξε με τις εξαιρετικές του ερμηνείες ότι έκαναν όλοι λάθος  και έγινε ο πιο καλά αμειβόμενος Μποντ.

Κέιτ Μπλάνσετ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 7

Στο σχολείο την πείραζαν αποκαλώντας την  «βάτραχο» και «γαϊτανάκι» για το μεγάλο της στόμα. Η ίδια πίστευε πως είχε μικροσκοπικά μάτια και φρικτά αφτιά.

«Με την πάροδο των ετών σταμάτησα να σκέφτομαι τόσο πολύ τον εαυτό και την εμφάνισή μου. Η γήρανση είναι ένα συναρπαστικό και φυσικό μέρος της ανάπτυξής μας.» αναφέρει.

Βενσάν Κασέλ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 8

Η φύση δεν του έχει δώσει μια τέλεια εμφάνιση, αλλά οι κακοποιοί που παίζει είναι τόσο χαρισματικοί που δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε τουλάχιστον κάποια συμπάθεια γι ‘αυτούς. Αυτός ο Γάλλος είναι πραγματικά πολύ καλός στο να υποδύεται κακούς και μια τέτοια εικόνα είναι βέβαιο πως θα προσελκύσει τις γυναίκες.

Χίλαρι Σουάνκ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 9

Δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και να ξεχωρίσει από το πλήθος. Η ηθοποιός αστειεύεται πως οι καλύτεροι ρόλοι της είναι αυτοί που δεν ήταν τόσο γυναικείοι. Ποτέ δεν ονειρεύτηκε να είναι όμορφη. «Ήμουν 16 ετών και τότε κατάλαβα άσχημα πως δεν ήμουν ένα κορίτσι αλλά μια νεαρή γυναίκα. Πως θα έπρεπε να μοιάζω και να δρω έτσι ώστε να αρέσω στους άλλους για να επιτύχω. Όλο αυτό με έκανε να νιώθω πολύ άγχος.»

Χαβιέρ Μπαρδέμ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 10

Οι άνθρωποι συχνά τον θεωρούν σκληρό τύπο λόγω της τραχιάς του εμφάνισης . Αυτό τον αναστατώνει μιας και έχει μια πολύ λεπτή και ντροπαλή προσωπικότητα. Όποια κι αν είναι η αλήθεια, οι θεατές πιστεύουν πως δεν έχει αποτυχημένους ρόλους και δεν υποδύεται απλά αλλά ζει μπροστά στην κάμερα.

«Όταν βλέπω τον εαυτό μου στο εξώφυλλο ενός περιοδικού, αντιλαμβάνομαι πως ο κόσμος έχει τρελαθεί» αναφέρει ο ίδιος για την εμφάνισή του.

Κλόι Στίβενς Σεβινί13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 11

Ο ρόλος της Τζένη στην ταινία Kids του 1995 όπου έκανε το υποκριτικό της ντεμπούτο, την έκανε απίστευτα δημοφιλή. Δεν ήταν η ομορφιά της αυτή που έκανε τους φαν να την αγαπήσουν αλλά η ψυχραιμία της.

«Δεν έχω την κλασσική ομορφιά και πιστεύω πως τα κορίτσια δεν θα πρέπει να προσπαθούν να είναι τέλεια.»

Τιμ Ροθ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 12

Ο Τιμ είναι πάντα ειρωνικός με την εμφάνισή του λέγοντας: «Είμαι ένα πολύ αντιαισθητικό πρόσωπο» ή «Ας παραδεχτούμε πως δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ.»

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ13 διάσημοι που αποδεικνύουν πως η ομορφιά μπορεί να είναι διαφορετική - Εικόνα 13

Φυσικά και γνωρίζει πως δεν είναι σαν μοντέλο με την συνηθισμένη έννοια αλλά δεν την απασχολεί μιας και είναι μια γυναίκα πετυχημένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

«Προσπαθώ να ντύνομαι κατάλληλα για την ηλικία μου και είμαι ρεαλίστρια στο πως μοιάζω. Αν αυτά τα φυσικά πράγματα ήταν οι ανασφάλειές μου, θα ήμουν ενθουσιασμένη. Τι υπέροχα προβλήματα. Οι ανασφάλειές μου είναι πιο σημαντικές από αυτά. Ανησυχώ αρχικά για τα παιδιά μου και την υγεία τους, για τον σύζυγό μου και τη δική του υγεία. Ανησυχώ για το τι επαγγελματικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν.»

ΠΗΓΗ:https://www.tomati.gr

You May Also Like

Γερμανία: Στο 69% η πληρότητα των δεξαμενών φυσικού αερίου ενόψει χειμώνα

Στο 69% έχει φθάσει η πληρότητα των δεξαμενών φυσικού αερίου της Γερμανίας…

Ο καιρός των τσιγγάνων | Το αριστούργημα του Emir Kusturica για την ζωή, την ελευθερία, τον έρωτα που μας κυριεύει την ψυχή

Ο καιρός των τσιγγάνων | Το αριστούργημα του Emir Kusturica για την…

Ρωγμές στην ευρωπαϊκή ενότητα

Η Ευρωπαϊκή Ενωση αντιμετωπίζει τη χειρότερη ενεργειακή κρίση που έχει γνωρίσει εδώ…

Κύμα ακραίου καύσωνα σαρώνει την Ευρώπη – Περισσότεροι από 1000 θάνατοι

Table of Contents Hide Πιο ζεστό το Λονδίνο από την Σαχάρα σήμερα  Από…

Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει…

Reuters: Οι G7 μιλούν για όριο τιμής στο ρωσικό πετρέλαιο – Φόβοι για την αντίδραση Πούτιν

Για την επιβολή ανώτατου ορίου στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου συζητούν οι…

Τα πάνω κάτω στην Γερμανία – Κλείνουν οι πισίνες, χαμηλώνουν τα φώτα, πέφτουν οι θερμοστάτες

Τα πάνω κάτω στην Γερμανία – Κλείνουν οι πισίνες, χαμηλώνουν τα φώτα,…

Κρις βαν Χόλεν στην «Κ»: Ασυνεπής σύμμαχος η Τουρκία

Ο σημαντικός ρόλος της Ελλάδας έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μετά την επίθεση…

Γελένα Τζόκοβιτς: Η όμορφη και πανέξυπνη Σέρβα πίσω από τον Νο1 τενίστα στον κόσμο – Μιλάει 17 γλώσσες

Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα βρίσκεται μια έξυπνη γυναίκα: Ποια είναι η…

Κουόκα: Αυτό είναι το πιο χαρούμενο ζώο στον πλανήτη (φωτό)

Κουόκα: Αυτό είναι το πιο χαρούμενο ζώο στον πλανήτη (φωτό)