Διανομή τροφίμων θα γίνει Πέμπτη και Παρασκευή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς

 

 

Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί δημόσια δωρητές και εθελοντές

 

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Καστοριάς ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα διανεμηθούν πατάτες, προσφορά της Εταιρείας του κ. Λάμπρου Κασιόλα από τη Βασιλειάδα Καστοριάς.

 

Η διανομή θα γίνει σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (ΔΗΝΑΚ), από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

 

Υπενθυμίζεται ότι όσοι προσέρχονται στο συγκεκριμένο χώρο για την παραλαβή θα πρέπει να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας. Δηλαδή, χρήση μάσκας και γαντιών και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

 

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου προηγήθηκε διανομή ειδών διαβίωσης και τροφίμων, καθώς και υγειονομικών υλικών στους Ρομά, σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ συμπολίτης μας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, προσέφερε, για μία ακόμη φορά, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καστοριάς, μεγάλη ποσότητα σάλτσας ντομάτας.

 

Ο Δήμος Καστοριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημοσίως τόσο την Εταιρεία του κ. Λάμπρου Κασιόλα, όσο και τον ανώνυμο συμπολίτη μας, καθώς επίσης τους κυρίους Δημήτριο Κέφη και Γρηγόριο Ρουσκόπουλο για τις εργασίες φόρτωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης. Ενέργειες συμπαράστασης και αλληλεγγύης που ενθαρρύνουν και ενισχύουν σημαντικά την προσπάθεια που καταβάλλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

You May Also Like

Τα νέα ραντάρ έχουν την ικανότητα να μετρούν την ταχύτητα από απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων

Καστοριά: Νέα ραντάρ σε 4 χωριά

Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη: Σας καλούμε να διατηρήσετε τα Κέντρα Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας

Γιατί είναι σημαντικό;

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία – Η ιδιαιτερότητα του ρόλου της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της κακοποίησης των γυναικών»

Την Πέμπτη (23-11-2017) το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς…

Στέφανος Πράσσος: Εργατικά “ατυχήματα” ή εργοδοτικά εγκλήματα;

Σε όλα τα ατυχήματα, ακόμα και στα 100 περίπου θανατηφόρα, που είχαμε το συγκεκριμένο διάστημα στη ΔΕΗ και σε εργολαβίες της, πάντα φταίχτης ήταν το θύμα!

Σπασμένο Ρόδι: «Η επιστροφή της Κλάρας Βέσερ» για ακόμη τέσσερις παραστάσεις

Σπασμένο Ρόδι: «Η επιστροφή της Κλάρας Βέσερ» για ακόμη τέσσερις παραστάσεις

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Δημοσιοποίηση των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης που κατατέθηκαν για ένταξη στο Υπομέτρο 4.1 του ΠΑΑ 2014 – 2020

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Δημοσιοποίηση των πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης…

Στην Ελληνο-Γαλλική Συνάντηση Εκπαίδευσης παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

Στην Ελληνο-Γαλλική Συνάντηση Εκπαίδευσης παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου

Έγκριση Τρόπου Δημοπράτησης του έργου: «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Καλή Βρύση-Μονόπυλο»

Προϋπολογισμού 130.000€ από την Π.Δ.Μ.-Π.Ε. Καστοριάς

Ο κ. Άκης Τσούκας με την Υφυπουργό Ανάπτυξης Κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου

Συζητήθηκε η επίσπευση της αποζημίωσης των Γουνοποιητικών Επιχειρήσεων