Δυναμική η παρουσία των Ελλήνων Γουνοποιών στην έκθεση Modexpo στο Βουκουρέστι  

Το δυναμικό παρών έδωσαν οι Έλληνες Γουνοποιοί στην Έκθεση Τουρισμού, Υφασμάτων, Έτοιμου Ενδύματος, Δερμάτινων και Γούνινων Ειδών Modexpo που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου 2017.

 

Οι ελληνικές επιχειρήσεις υπό την ομπρέλα του Επιμελητήριου Κοζάνης, του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας “Ο Προφήτης Ηλίας” και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους εμπορικούς επισκέπτες.

 

Στην έκθεση συμμετείχαν πέντε γουνοποιητικές επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας όπως επίσης και το Εκθετήριο Δημοπρατήριο Γούνας Καστοριάς (Ε.ΔΗ.ΚΑ).

 

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε το Fashion Show που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Pullman Bucharest Word Center όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα εκλεκτά προϊόντα των επιχειρήσεων.

Οι εμπορικές πράξεις που σημειώθηκαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ποιότητα και την αίγλη της Ελληνικής Γούνας.

 

Ανάμεσα στους επισκέπτες ξεχώρισαν η Διευθύνουσα του Προξενικού Γραφείου του Βουκουρεστίου Σοφία Κανταρά, η σύζυγος του Πρέσβη της Παλαιστίνης και η Εμπορική Ακόλουθος της Πολωνικής Πρεσβείας, οι οποίες ενθουσιασμένες από τα προϊόντα προέβησαν σε αγορές διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις Ελληνικές Γούνες.

 

Επίσης στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γούνας Ρουμανίας Ντανιέλ Μαργκαρίτ, ο Εμπορικός Ακόλουθος Ιωάννης Μάρκου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κινέζων του Βουκουρεστίου.

 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης φανερά ικανοποιημένος δήλωσε πως  «Είναι πολύ σημαντικό να προωθούμε και να προβάλουμε την Ελληνική Γούνα σε όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή μας στην έκθεση Modexpo στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν εμπορικές πράξεις. Ελπίζω αυτά τα απτά αποτελέσματα να δώσουν ένα κίνητρο στους συναδέλφους μας, έτσι ώστε την επόμενη χρόνια η συμμετοχή των γουνοποιητικών  επιχειρήσεων να είναι ακόμα μεγαλύτερη».

 

 

You May Also Like

Ομιλία της Μαρίας Αντωνίου σε Επιτροπή της Βουλής: «Αφήστε επιτέλους τον ευαίσθητο χώρο της παιδείας και της έρευνας μακριά από το μικροκομματικά σας παιχνίδια και συμφέροντα»

Ομιλία στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας…

Κοινωνικό μήνυμα Ευαισθητοποίησης της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς για τον καρκίνο του μαστού

Στο φιλικό Τουρνουά Βόλεϊ Κοζάνης

Πρόεδρος  Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης: Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Καστοριά

Πρόεδρος  Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης: Παράδειγμα προς μίμηση είναι η Καστοριά

Εκδηλώσεις Κομνηνάδες με προβολή και γλέντι

Ο Αλέξιος Κομνηνός κανονίζει και πάλι για σας. Διοργανώνουμε μια βραδιά για…

Ένταξη 7 έργων ενίσχυσης των Υπηρεσιών Υγείας για την αντιμετώπιση της επιδημίας λόγω Covid-19, προϋπολογισμού 10,5 εκ. ευρώ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020

Ένταξη 7 έργων ενίσχυσης των Υπηρεσιών Υγείας για την αντιμετώπιση της επιδημίας…

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) στην Π.Ε. Καστοριάς

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) στην Π.Ε. Καστοριάς

Π.Ε. Καστοριάς: Ενημερωτική Ημερίδα για την Αδειοδότηση των Κτηνοτροφικών Εγκαταστάσεων στη Διποταμία.

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς

Άφθονο γέλιο χάρισαν οι Χρ. Χατζηπαναγιώτης, Β. Σταυροπούλου, Φ. Μουρατίδης, Μ. Κωνσταντάκη, Αντ. Λουδάρος στο θεατρικό κοινό της Καστοριάς (Δηλώσεις-Φωτορεπορτάζ)

Για ακόμα μια φορά το θεατρόφιλο κοινό της Καστοριάς γέμισε το Θέατρο…