Τα προεδρεία των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και τους εκπροσώπους στο Συνέδριο εξέλεξαν την Κυριακή ( 3 / 4 ) τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΝΔ και στη Δυτική Μακεδονία.
Στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κοζάνης νέος πρόεδρος εξελέγη ο Θωμάς Νικολαϊδης, στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Εορδαίας ο Νικόλαος Ασαλουμίδης, στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Βοϊου ο Θωμάς Παπαγούσιας και στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Σερβίων-Βελβεντού ο Ιωάννης Κοκκινίδης.
Ο Δημήτρης Κωδουνάς, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Γρεβενών, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών. Στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δεσκάτης πρόεδρος εξελέγη ο Αθανάσιος Δαρδούμπας.
Στην  Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καστοριάς της ΝΔ πρόεδρος εξελέγη ο Φώτης Πάτρας, στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Άργους Ορεστικού ο Κώστας Πανταζόπουλος και στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νεστορίου ο Νίκος Σιδηρόπουλος.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς
Ως ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες για την αθρόα συμμετοχή όλων σας για την ανάδειξη της νέας σύνθεσης του οργάνου.
Η προσέλευση του κόσμου μας απέδειξε ότι παρ’ όλη την αντίθετη πορεία της πολιτικής μας ζωής , το έργο , οι αξίες και τα ιδανικά μας επιβιώνουν και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.
Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον μαστίζουν.

Με εκτίμηση
Πάτρας Φώτιος
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Καστοριάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.