Εκλογές για την ανάδειξη των νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή ( 8/1 ) και στη Δυτική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα αποτέλεσμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είχαμε:

  • Για την Π.Ε. Κοζάνης ο νυν διευθυντής Γιάννης Γκαμπούρας έλαβε 70 ψήφους και ο Αθανάσιος Παπαευαγγέλου 40 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και δυο λευκά.
  • Για την Π.Ε. Γρεβενών ο Δημήτριος Σέντζας έλαβε 7 ψήφους, ο Βασίλειος Μήτσιαλος 6 ψήφους, ο Ιωάννης Γεωργούλας 1 ψήφο και ο Νικόλαος Μπουτσιάδης επίσης 1 ψήφο.
  • Για την Π.Ε. Καστοριάς ο Γεώργιος Μασλάρης έλαβε 18 ψήφους, ο Ιωάννης Δέλλας 11 ψήφους, η Σόνια Λυκομήτρου 2 ψήφους, όσες και ο Βασίλειος Μήτσιαλος και καμία ψήφο ο Νικόλαος Μπουτσιάδης.
  • Για την Π.Ε. Φλώρινας ο Κίμων Σαβάκης πήρε 40 ψήφους, ενώ βρέθηκε ένα άκυρο.

Στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση είχαμε τα αποτελέσματα:

  • Για την Π.Ε. Κοζάνης ο Μιχάλης Δούμας πήρε 39 ψήφους, ο Κώστας Πουτακίδης 36 και η Βασιλική Βόντσα 24, ενώ βρέθηκαν και 3 λευκά ψηφοδέλτια.
  • Για την Π.Ε. Γρεβενών ο Κώστας Πουτακίδης πήρε 10 ψήφους, ο Δημήτρης Γκατζιούρας 9 ψήφους και ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος 1 ψήφο.
  • Για την Π.Ε. Καστοριάς η νυν διευθύντρια Στέλλα Τέγου-Στεργιοπούλου πήρε 26 ψήφους και ο Απόστολος Τζιώτσης 6 ψήφους, ενώ βρέθηκε και ένα λευκό.
  • Για την Π.Ε. Φλώρινας ο Παύλος Ιωάννου έλαβε 14 ψήφους ο Ιωάννης Τζώτσης 15 και ο Ευάγγελος Κατσαρός-Τσάφος 7 ψήφους, ενώ είχαμε και ένα λευκό.

Η ψηφοφορία ήταν η δεύτερη φάση επιλογής των νέων διευθυντών, ενώ στην τρίτη φάση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι στις 15 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει συνέντευξη των υποψηφίων από το ΑΠΥΣΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Jean Monnet Chair στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη | Ενημερωτική Εκδήλωση

Την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…