Εκλογές για την ανάδειξη των νέων διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή ( 8/1 ) και στη Δυτική Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα αποτέλεσμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είχαμε:

  • Για την Π.Ε. Κοζάνης ο νυν διευθυντής Γιάννης Γκαμπούρας έλαβε 70 ψήφους και ο Αθανάσιος Παπαευαγγέλου 40 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και δυο λευκά.
  • Για την Π.Ε. Γρεβενών ο Δημήτριος Σέντζας έλαβε 7 ψήφους, ο Βασίλειος Μήτσιαλος 6 ψήφους, ο Ιωάννης Γεωργούλας 1 ψήφο και ο Νικόλαος Μπουτσιάδης επίσης 1 ψήφο.
  • Για την Π.Ε. Καστοριάς ο Γεώργιος Μασλάρης έλαβε 18 ψήφους, ο Ιωάννης Δέλλας 11 ψήφους, η Σόνια Λυκομήτρου 2 ψήφους, όσες και ο Βασίλειος Μήτσιαλος και καμία ψήφο ο Νικόλαος Μπουτσιάδης.
  • Για την Π.Ε. Φλώρινας ο Κίμων Σαβάκης πήρε 40 ψήφους, ενώ βρέθηκε ένα άκυρο.

Στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση είχαμε τα αποτελέσματα:

  • Για την Π.Ε. Κοζάνης ο Μιχάλης Δούμας πήρε 39 ψήφους, ο Κώστας Πουτακίδης 36 και η Βασιλική Βόντσα 24, ενώ βρέθηκαν και 3 λευκά ψηφοδέλτια.
  • Για την Π.Ε. Γρεβενών ο Κώστας Πουτακίδης πήρε 10 ψήφους, ο Δημήτρης Γκατζιούρας 9 ψήφους και ο Μιχάλης Μιχαλόπουλος 1 ψήφο.
  • Για την Π.Ε. Καστοριάς η νυν διευθύντρια Στέλλα Τέγου-Στεργιοπούλου πήρε 26 ψήφους και ο Απόστολος Τζιώτσης 6 ψήφους, ενώ βρέθηκε και ένα λευκό.
  • Για την Π.Ε. Φλώρινας ο Παύλος Ιωάννου έλαβε 14 ψήφους ο Ιωάννης Τζώτσης 15 και ο Ευάγγελος Κατσαρός-Τσάφος 7 ψήφους, ενώ είχαμε και ένα λευκό.

Η ψηφοφορία ήταν η δεύτερη φάση επιλογής των νέων διευθυντών, ενώ στην τρίτη φάση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι στις 15 Ιανουαρίου θα ακολουθήσει συνέντευξη των υποψηφίων από το ΑΠΥΣΠΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις και την άσκηση ψυχολογικής βίας σε στελέχη και στη βουλεύτρια του κόμματος»

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις και την άσκηση ψυχολογικής βίας σε…

Γ. Κασαπίδης: Βάλαμε σε τροχιά υλοποίησης έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Δυτικομακεδόνων

Στην τελική ευθεία το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.035.492 ευρώ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ  Ν.  Καστοριάς

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ  Ν.  Καστοριάς

Ευχαριστήριο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου Καστοριάς

Ευχαριστήριο του  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου Καστοριάς

Αύριο συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Αύριο συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 14 Ιανουαρίου 2019 στον Δήμο Καστοριάς

ΈΚΤΑΚΤΟ: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις 14 Ιανουαρίου 2019 στον Δήμο…