Δωρεά χιλιάδων μασκών σε υπηρεσίες αιχμής κατά του COVID-19  με πρωτοβουλία του Θ.  Καράογλου

Χιλιάδες μάσκες μιας χρήσης, δικής της παραγωγής, οι οποίες θα διατεθούν σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του Covid-19, δώρισε στο Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) η εταιρεία “HELLAS MED I.K.E.”, που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Θέρμης, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα πανστρατιάς που απηύθυνε ο Υφυπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου προς την επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας.

Η δωρεά θα καλύψει ανάγκες που υπάρχουν σε υπηρεσίες αιχμής (αστυνομία, τελωνεία), το προσωπικό των οποίων εργάζεται νυχθημερόν για τον περιορισμό της πανδημίας, καθώς και σε κοινωνικά ιδρύματα όπου φιλοξενούνται παιδιά.   

Παραλαμβάνοντας τις χιλιάδες μάσκες ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε την “HELLAS MED I.K.E.” για την κοινωνική υπευθυνότητα που επιδεικνύει, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται καθημερινά στη μάχη του καθήκοντος.  

“Από την πρώτη στιγμή απηύθυνα στην επιχειρηματική κοινότητα της Βόρειας Ελλάδας κάλεσμα ευθύνης και πανστρατιάς για να στηρίξουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που εργάζονται με αυτοθυσία, πάνω από τις δυνάμεις τους, ενάντια στον Covid-19. Η ανταπόκριση του ιδιωτικού τομέα είναι συγκινητική και ενθαρρυντική, καθώς πολλές επιχειρήσεις συμβάλλουν όπως μπορούν η κάθε μια στη μεγάλη μάχη. Μια από αυτές είναι και η HELLAS MED I.K.E., τους διοικούντες της οποίας ευχαριστώ από καρδιάς.

Στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα επιθετικό, συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση την προσπάθεια ενίσχυσης υπηρεσιών αιχμής και κοινωνικών ιδρυμάτων, με τις εταιρείες που ανταποκρίνονται στην προτροπή μας να στέλνουν μήνυμα ζωής, ανθρωπιάς, συνεισφοράς και αλληλεγγύης στον κοινό αγώνα”, ανέφερε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης).

Από την πλευρά του ο κ. Αλέξανδρος Ράπτης, εκ των βασικών μετόχων της “HELLAS MED I.K.E.”, τόνισε πως “η δωρεά είναι ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού σε όσους καταθέτουν την ψυχή τους για να νικηθεί ο κορωνοϊός”.  Όπως πρόσθεσε: “Ανταποκριθήκαμε άμεσα και με ιδιαίτερη χαρά στην προτροπή του κ. Καράογλου, διότι αυτό προστάζουν οι ώρες και οι συνθήκες. Είμαστε σε πόλεμο με την πανδημία και μονάχα ενωμένοι θα βγούμε νικητές από τη δύσκολη δοκιμασία που βιώνουμε”.

 

You May Also Like

Τραγικές εικόνες στη Θεσσαλονίκη

Νεκρή αγελάδα και νεκρός σκύλος επιπλέουν στον Θερμαϊκό (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Υποκρισία και κοροϊδία της κυβέρνησης για τη μεσαία τάξη

Από τις επιχειρήσεις «ζόμπι» έως τον «θάνατο του εμποράκου» ένας όροφος (επί…

Πώς θα λειτουργεί η αποστολή e-mail στους γονείς για τις απουσίες των μαθητών

Πώς θα λειτουργεί η αποστολή e–mail στους γονείς για τις απουσίες των…

Μητσοτάκης για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες

H συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της κυβέρνησης – Θα…

Τα μηνύματα του Αλέξη Τσίπρα στη μεσαία τάξη

Table of Contents Hide Δεν πάει ταμείο η μεσαία τάξηΤο κόστος των…

Πρόγραμμα κατάρτισης με αμοιβή 750 ευρώ (αιτήσεις)

Πρόγραμμα κατάρτισης με αμοιβή 750 ευρώ (αιτήσεις)

Ο Ζελένσκι κήρυξε την έναρξη μιας εκστρατείας συμμετοχικής χρηματοδότησης για να βοηθηθεί η Ουκρανία

Ο Ζελένσκι κήρυξε την έναρξη μιας εκστρατείας συμμετοχικής χρηματοδότησης για να βοηθηθεί…

Σοκ στην Κωνσταντινούπολη: 54χρονη Ελληνίδα έπεσε στο κενό από οροφή κτιρίου [σκληρές εικόνες]

Τη στιγμή που μία γυναίκα πέφτει στο κενό από την ταράτσα πολυώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη έχει καταγραφεί από κάμερες.