Εγκρίσεις Πρακτικών Δημοπρασιών Δημοσίων Έργων  και υποβολή  πρότασης στο πλαίσιο του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας από την Οικονομική Επιτροπή

 

            Εγκρίθηκαν την Τρίτη 15 Μαΐου 2021,  από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τα πρώτα πρακτικά των ανοικτών  δημοπρασιών για την επιλογή αναδόχων κατασκευής των έργων «Συντήρηση – βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου Δήμων Σερβίων και Βελβεντού», προϋπολογισμού 1.891.935,48€ (πλέον Φ.Π.Α) καθώς και του έργου «Συντήρηση – βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Βοΐου», προϋπολογισμού 1.439.516,13€ (πλέον Φ.Π.Α.)

            Η υλοποίηση των δύο έργων θα συμβάλλει στη βελτίωση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας και της οδικής εξυπηρέτησης δυσπρόσιτων περιοχών.

            Επίσης, εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης στο ΕΑΠ 2012 – 2016 του έργου «Εγκατάσταση Αντικεραυνικής Προστασίας στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμωνος Βλάστης» της Π.Ε. Κοζάνης, προϋπολογισμού 10.000,00€.

            Η υλοποίηση του έργου θα προστατέψει τις κτιριακές υποδομές του μοναστηριού και αυτούς που διαμένουν ή επισκέπτονται αυτό. Επιπλέον, θα αποτρέψει πιθανούς κινδύνους πυρκαγιάς στο δάσος της ευρύτερης περιοχής λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν εκεί, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.

You May Also Like

Φλώρινα: Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν -52,67- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -5- γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη, -1- ζυγαριά ακριβείας και -1- τρίφτης κάνναβης

Συνελήφθη 61χρονος στην Φλώρινα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας

Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Φλώρινας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές από Ιερούς Ναούς σε περιοχή της Φλώρινας για τις οποίες συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός

Σε βάρος του50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας