Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ε. Καστοριάς

Διαδοχικές συναντήσεις με τις Βουλευτές της Π.Ε. Καστοριάς,  κα Ολυμπία Τελιγιορίδου (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) και κα Μαρία Αντωνίου (Ν.Δ) πραγματοποίησε  το Σάββατο 28 Απριλίου 2018  σύσσωμο το νεοεκλεγέν Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Π.Ε. Καστοριάς πλαισιωμένο και από τους νεοεκλεγέντες Αντιπροσώπους στην Π.Ο.Α.Σ.Υ.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Βουλευτών τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Καστοριάς  λόγω έλλειψης προσωπικού. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην  εξέλιξη του θέματος που αφορά το Αστυνομικό Μέγαρο, στην άμεση  εφαρμογή των υπ’ αριθμ. 3 και 4/2018 αποφάσεων του ΣτΕ για τη μισθολογική αποκατάσταση των Αστυνομικών  καθώς και στην ένταξη της περιοχής μας στο άρθρο 127 του Ν4472/2017, έτσι ώστε να χορηγείται το επίδομα  παραμεθορίου και στα μέλη Ένωσης, (το οποίο βέβαια η Ε.Α.Υ. επιφυλάσσεται να διεκδικήσει και νομικά).

Οι Βουλευτές παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους προβληματισμούς και τα αιτήματα  της Ε.Α.Υ. και εξέφρασαν τη διάθεση η κάθε μία από τη δική της θέση να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσης, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

 

You May Also Like

Με 12 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Με 12 θέματα στην ατζέντα του συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία – Η ιδιαιτερότητα του ρόλου της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της κακοποίησης των γυναικών»

Την Πέμπτη (23-11-2017) το πρωί πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς…

Το παράρτημα Καστοριάς της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών – Ελληνικό Τμήμα διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η αγρότισσα Πρωταγωνίστρια στην επίτευξη των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης»

Το παράρτημα Καστοριάς της  Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών – Ελληνικό Τμήμα διοργανώνει ημερίδα…

Απογραφή ζωικού πληθυσμού εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων για το έτος 2023

Ενημέρωση από την Π.Ε. Καστοριάς

Μαρία Αντωνίου και Δημήτρης Κοσμίδης στον Λευτέρη Αυγενάκη για θέματα του κλάδου της Γουνοποιίας

Μαρία Αντωνίου και Δημήτρης Κοσμίδης στον Λευτέρη Αυγενάκη για θέματα του κλάδου…

Η άποψη του Θωμά Μόσχου για το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο

”Κύριε περιφερειάρχη καλά τα λόγια και οι υποσχέσεις ότι είστε μαζί μας αλλά……”