Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Αθανάσιο Φωλίνα

Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών κ. Αθανάσιο Φωλίνα συναντήθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγων Γρεβενών στο πλαίσιο μίας σειράς προγραμματισμένων εθιμοτυπικών επισκέψεων σε φορείς του τόπου.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα η Π.Ε. Γρεβενών λόγω της τρομακτικής αύξησης των κρουσμάτων, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και οι συνέπειες της πανδημίας στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Δημάδης αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο Λιανεμπόριο και γενικότερα στην επιχειρηματικότητα των Γρεβενών με το κλείσιμο των επιχειρήσεων λόγω της πανδημίας, προβλήματα που όπως τόνισε είχαν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση του τζίρου με αποτέλεσμα σήμερα μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας  να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να βλέπει το μέλλον του αβέβαιο.  Τέλος ζήτησε από τον κ. Φωλίνα την ουσιαστική παρουσία της Περιφέρειας δίπλα στον Εμπορικό κόσμο των Γρεβενών.

Από την πλευρά του ο κ. Φωλίνας δεσμεύθηκε σε μία πιο άμεση συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο ενώ τόνισε ότι θα είναι αρωγός κάθε νέας καινοτόμας δράσης που θα έχει ως στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Παρασκευαϊδης, Μαρία Καναλίδου, Γιάννης Βασδάρης και Βασίλης Κυριακίδης.

Με εκτίμηση

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

You May Also Like

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

«Πρέσπες 2022»: Με αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη, Φραγκούλη, Ρεμπούτσικα, Σελεμίδου, Πάολα και Βιτάλη οι φετινές εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων «Πρέσπες 2022» παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης…

Γιώργος Κασαπίδης: Φωτίζεται η Γέφυρα Ρυμνίου, αναβαθμίζεται η περιοχή

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 368.218,00 € (με Φ.Π.Α.) και…

Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου στη Φλώρινα

Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου στη Φλώρινα

Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν  Ένταλμα Σύλληψης…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της…

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με τους μικρούς μας φίλους για να φροντίσουμε οι μελλοντικοί μας φίλοι- οδηγοί να είναι εξοικειωμένοι με τον κ. Κοκ😃

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας