Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στο ΚΑΠΗ Καστοριάς, ειδική ενημερωτική εκδήλωση από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Καστοριάς.

Μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων συμπολιτών μας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες αλλά και πολύ χρήσιμες οδηγίες από τον κ. Πέτρο Δοκόπουλο, Ειδικό Καρδιολόγο και Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας-Εθελοντισμού και Αθλητισμού, την κ. την Γέλενα Ζίφκοβιτς, Οφθαλμίατρο, Ιατρό του Κέντρο Υγείας Καστοριάς και τον κ. Συμεών Σπύρου, Ω.Ρ.Λ., ιδιώτη, οι οποίοι στη συνέχεια παρείχαν και δωρεάν εξετάσεις.

Στόχος του Δήμου Καστοριάς η διαρκής ενημέρωση, η μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και η αποδοτικότερη πρόληψη των πολιτών για υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

http://www.kastoria.gov.gr/

You May Also Like

Ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας

Ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, ο Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας

Επιτυχής πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Ομίλου Πολιτιστιτκής Ανάπτυξης Καστοριάς “Μύησις”, «Όταν Ανθίζουν οι Οξιές»

Επιτυχής πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Ομίλου Πολιτιστιτκής Ανάπτυξης Καστοριάς “Μύησις”, «Όταν Ανθίζουν…

Σε Σιάτιστα, Φλώρινα, Λέχοβο και Πτολεμαΐδα, αύριο Πέμπτη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Καράογλου

Σε Σιάτιστα, Φλώρινα, Λέχοβο και Πτολεμαΐδα, αύριο Πέμπτη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος…

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» για το διάστημα 29 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2024

Τα δρομολόγια του Καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Πριν από λίγο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Καστοριάς

Πριν από λίγο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Καστοριάς

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου γιορτάζει το Καφεποτείον “Εν Καιρώ”!

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου γιορτάζει το  Καφεποτείον “Εν Καιρώ”!