Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Δ.Σ. Καστοριάς                                  

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς είχε  τη χαρά να παρουσιάσει την ανακαινισμένη αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Σχολείου μας.

Ένα έργο που ο Σύλλογος οραματίστηκε τα τελευταία χρόνια, έφτασε εις πέρας. Σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα σημαντικό ρόλο συνετέλεσε η δωρεά του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης  «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, ο Δήμος Καστοριάς, που ότι ζητήθηκε το ικανοποίησε στο ακέραιο και φυσικά η προσφορά όλων των γονέων και κηδεμόνων, που κάθε χρόνο στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε δράση του. Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς. Τους ευχαριστούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς την οποία τίποτα από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί.

Την φιλοξενία της εκδήλωσης, την οποία προλόγισε με ιδιαίτερη χαρά η συγγραφέας Νάνσυ Χατζή, ανέλαβε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας και οι μικροί μαθητές του, που μέσα από τα έργα που παρουσίασαν θέλησαν να τονίσουν τη σημασία του βιβλίου στη ζωή μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καστοριάς, κ. Κορεντσίδης, ο Πρόεδρος της  Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Στυλιάδης, ο Διευθυντής  της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ξανθόπουλος και πλήθος γονέων και φίλων του Σχολείου, που όλα αυτά τα χρόνια είναι συνοδοιπόροι μας σε όλες τις ενέργειες, που μοναδικό στόχο έχουν να προσφέρουν στα παιδιά μας ότι καλύτερο.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Μαριάνθη Δατσιάδου

You May Also Like

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέντζο, παρουσία του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη.

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Κοζατσάνη στην Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του…

Ένας 80χρονος ανατίναξε το σπίτι του γιατί ήθελε να σκοτώσει μια μύγα

Ένας 80χρονος ανατίναξε το σπίτι του γιατί ήθελε να σκοτώσει μια μύγα

Συνεχίζει δυνατά ο Δήμος Καστοριάς τις εργασίες καθημερινότητας και καθαριότητας

Συνεχίζει δυνατά ο Δήμος Καστοριάς τις εργασίες καθημερινότητας και καθαριότητας

Μαζικό «παρών» από τους Δήμους στο Πράσινο Ταμείο

Μαζικό «παρών» από τους Δήμους στο Πράσινο Ταμείο

Ανοιχτή απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας Καλλιόπης Κυριακίδου σε επιστολή της Αριστερής Συμπόρευσης

Ανοιχτή απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας Καλλιόπης Κυριακίδου σε επιστολή της…

Στην τελική ευθεία οι διοικητικές διαδικασίες για τα αρδευτικά δίκτυα Πρεσπών, Μεσοβούνου και Γέρμα. Ακουλουθούν τα δίκτυα Παρόρειου και Τριανταφυλλιάς, ενώ μετ΄ εμποδίων το φράγμα Νεστορίου

  Στην τελική ευθεία οι διοικητικές διαδικασίες για τα αρδευτικά δίκτυα Πρεσπών,…

Φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων της Καστοριάς με την Ίντερ Ιωαννίνων στο γήπεδο του Βογατσικού

Φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων της Καστοριάς με την Ίντερ Ιωαννίνων στο γήπεδο του Βογατσικού