Εκδόθηκε η 3η πρόσκληση της δράσης  «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται  προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων παραγωγών ότι εκδόθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) η υπ΄ αριθμ. 3645/13-7-2020 (ΑΔΑ: ΨΞΙ4653ΠΓ-ΟΥΒ) 3η Πρόσκληση της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2020

 

Η πρόσκληση βρίσκεται αναρτημένη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr, καθώς και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr. Αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 30/07/2020 έως 07/09/2020.

 

Στα πλαίσια της άμεσης, έγκαιρης και δια ζώσης ενημέρωσης των παραγωγών θα πραγματοποιηθεί κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων που ξεκινά σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

  1. Τοπική Κοινότητα Πύργων, Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, ώρα 20.00, αίθουσα εκδηλώσεων Τ.Κ. Πύργων (Πολυκέντρο)

 

Ομιλητές θα είναι:

 

    • Ευθύμιος Αθ. Μπατιάνης, Γεωπόνος-Οινολόγος M.Sc., Προϊστάμενος Τμήματος Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής, Δνσης Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο «Η ανάγκη εφαρμογής  της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)-Η εμπειρία από την μέχρι τώρα εφαρμογή των δύο προσκλήσεων του προγράμματος»
    • Γεώργιος Σιδηρόπουλος, Γεωπόνος, Συνεργάτης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο «Η πρακτική εφαρμογή και τα αποτελέσματα της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»

 

Θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις στην ΠΕ Κοζάνης και Καστοριάς. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2461 351166 και  6974 020 739 (κ. Ευθύμιο Μπατιάνη).

 

You May Also Like

Έναρξη εργασιών Βελτίωσης Κόμβου στην Διασταύρωση Αποσκέπου (περιοχή ΕΔΗΚΑ) από την Π.Ε. Καστοριάς

Έναρξη εργασιών Βελτίωσης Κόμβου στην Διασταύρωση Αποσκέπου (περιοχή ΕΔΗΚΑ)  από την Π.Ε.…

Δήμος Άργους Ορεστικού: Ενημέρωση πολιτών, για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

•    Προμηθευτείτε υλικά θέρμανσης για αρκετές ημέρες.

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, προς τον νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη.

«Η τοποθέτηση του Δημότη Καστοριάς Γεωργίου Κωστίδη στην ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Δήμο Καστοριάς και για όλους τους συνδημότες μας».

Στο εμπορικό κέντρο θα πραγματοποιηθεί το Cristmas Street Party

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που κάνει ο…

1η στην κατηγορία της η Σταυρούλα Παπαβασιλείου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2023

”Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση να τερματίζεις το Μαραθώνιο της Αθήνας με το μικρότερο εγγονό.”