Στις 26 Μαΐου 2016, σε συνέχεια της πρώτης συνεδρίασης της Κοινής Ομάδας Εργασίας Ελλάδας-Ρωσίας για τη Διαπεριφερειακή Συνεργασία, πρόκειται να διοργανωθεί, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, Στρογγυλή Τράπεζα των Περιφερειαρχών των δύο χωρών στην οποία θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι προοπτικές οικονομικής διαπεριφερειακής συνεργασίας, παρουσία ελληνικών και ρωσικών επιχειρήσεων.

 

Τη Στρογγυλή Τράπεζα θα ακολουθήσει εκδήλωση Επιχειρηματικής Δικτύωσης, με συναντήσεις B2B και G2Β, μεταξύ των Ρώσων και των Ελλήνων Περιφερειαρχών, στελεχών των αντίστοιχων Περιφερειών, εκατό ρωσικών εταιρειών που θα συνοδεύουν τους Ρώσους Περιφερειάρχες και αντίστοιχου αριθμού ελληνικών εταιρειών. Ο σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης θα είναι η ανάπτυξη της απευθείας συνεργασίας μεταξύ των αυτοδιοικητικών και επιχειρηματικών παραγόντων των Περιφερειών σε οικονομικό επίπεδο.

 

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε, μέχρι την Πέμπτη, 19 Μαΐου, αν έχετε ήδη ή σκοπεύετε στο εγγύς μέλλον να αναπτύξετε επιχειρηματικές σχέσεις με τη Ρωσία και αν, υπό αυτή την προϋπόθεση, θα επιθυμούσατε να συμπεριληφθείτε στις εταιρείες που θα λάβουν πρόσκληση συμμετοχής με το αναλυτικό πρόγραμμα για τις ανωτέρω εκδηλώσεις.

 

Παρακαλούμε όπως απευθύνετε τις απαντήσεις σας στο e-mail [email protected]

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 368 4408, -4409, -408 ,Γιώργος Τσίπρας , Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…