Εξώδικη δήλωση-πρόσκληση και διαμαρτυρία  απέστειλαν οι εργαζόμενοι των Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς. Είναι απλήρωτοι περίπου μισό χρόνο!

«Δεινή και απελπιστική η θέση μας! Θέλουμε μέσα σε 15 μέρες να μας  εξοφλήσετε τα δεδουλευμένα μας, αλλιώς θα προβούμε πάραυτα στη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου σε βάρος σας καθώς και στην άσκηση κάθε ανεξαιρέτως δικαιώματος που μας παρέχεται από την εργατική νομοθεσία»

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους δεκατρείς -13- εργαζόμενους των Βρεφικών Σταθμών του Δήμου Καστοριάς, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είναι απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες. Ζητώντας συνεχώς τα δεδουλευμένα τους και μην βλέποντας την ανάλογη ανταπόκριση, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά αποστέλλοντας εξώδικό προς το Ν.Π.Ι.Δ. με τη επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-«ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ»  οι οποία εδρεύει στην Καστοριά και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. αυτού, κ. Λάζαρο Ζήση.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα από το εξώδικο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Πανέτοιμοι να βγουν στους δρόμους δηλώνουν οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας

Σε αναμονή βρίσκονται οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας, ωστόσο δηλώνουν  έτοιμοι να…

Νικόλαος Παγούνης: «Μένουμε σπίτι – μένουμε σε κίνηση», μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία  για τη φυσική άσκηση και θεραπεία (video)

Νικόλαος Παγούνης: «Μένουμε σπίτι – μένουμε σε κίνηση», μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία…

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για τα Super Market των Π.Ε. Καστοριάς και Κοζάνης ζητάει με έγγραφό του από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα για τα Super Market των Π.Ε. Καστοριάς και Κοζάνης…

Κακή στάση σώματος μια σύγχρονη επιδημία/Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης

  Κακή στάση σώματος μια σύγχρονη επιδημία/Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης

H επιστολή του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη  προς τον ΕΟΔΥ και τον ΣΚΑΙ  έπειτα από το ατυχές ανακοινωθέν  περί νέου θετικού κρούσματος κορωνοϊού στην Καστοριά

H επιστολή του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη  προς τον ΕΟΔΥ και τον…

“Κλείδωσε” η Σχολή Πυροσβεστών και το πολυθεματικό εκπαιδευτικό πάρκο Πολιτικής Προστασίας

“Κλείδωσε” η Σχολή Πυροσβεστών, η οποία θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της πρώην…