ΕΟΓ: Χρηματική δωρεά  στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική  κοινωνία η Παγκόσμια Ομοσπονδίας Γούνας (IFF), η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας μαζί με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών και τις  γουνοποιητικές επιχειρήσεις / επιχειρηματίες Manakas – Gravas Furs, Manzari Group S.A.,  Αλέξανδρος Παπαγεωργίου (Γερμανία),  Αφοί Παπαγεωργίου,  Αφοί Ν. Γκλιάγια και Βασίλειος Μαντζάρης  προχώρησαν σε χρηματική δωρεά για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.

 

Οι Έλληνες γουνοποιοί της Καστοριάς, της Σιάτιστας και του εξωτερικού στηρίζουν με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

 

Οι δωρεές από τη μεριά των  φορέων και των επιχειρηματιών του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας θα συνεχιστούν και θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ήμερων.

 

Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες γουνοποιοί και τα πρωτοβάθμια όργανα, που θέλουν να συμβάλλουν στις δράσεις  ενίσχυσης του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της Ε.Ο.Γ. 24670 22171 ή στο email [email protected].

 

Τέλος η Ε.Ο.Γ θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Καστοριανή, Μηχανικό Υπολογιστών Ελένη Πετρά, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή σε συνεχή επικοινωνία με  τον Παναγιώτη Μακρίδη από τη Γερμανία  σε συνεργασία με τους Αποφοίτους  Λυκείου Καστοριάς του ’81 και του Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Καστοριανών Νέας Υόρκης (Δήμος Σιώκης, Ζωή Τζήκα).

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.