Επίθεση με βιτριόλι: Χείρα βοηθείας από καφετζούδες και χαρτορίχτρες είχε ζητήσει η 35χρονη

 Έναν χάρτη με συντεταγμένες από την περιοχή της Καλλιθέας σε πολύ κοντινό σημείο από τον τόπο εργασίας της 33χρονης απεικονίζει μία από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 35χρονης.

Τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 33χρονης Ιωάννας, παρουσίασε το ΟΡΕΝ. Στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα το πρωί της Τρίτης, 16 Ιουλίου, έχει βρεθεί μία εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού αυτοκινήτων, το λεγόμενο και GPS. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρακολουθεί έναν πομπό που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο αυτοκίνητο, πιθανότατα της Ιωάννας και έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή γνώριζε πού ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Επίσης, έχουν καταχωρηθεί στο κινητό της με ημερομηνία 16 Μαρτίου 2019 φωτογραφίες με οδηγίες για το πού βρίσκεται κατάστημα που πουλά πομπούς.

Μεταξύ άλλων, στο κινητό της τηλέφωνο έχουν βρεθεί καταχωρημένες με ημερομηνία 8 Μαΐου 2020 φωτογραφίες- στιγμιότυπα με κατάστημα στο Περιστέρι που πουλά περούκες. Επιπλέον, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε φωτογραφία με ημερομηνία 25 Ιουνίου 2019, η οποία απεικονίζει χάρτη με συντεταγμένες από την περιοχή της Καλλιθέας σε πολύ κοντινό σημείο από τον τόπο εργασίας της 33χρονης Ιωάννας, καθώς και φωτογραφία με ημερομηνία 22 Ιουνίου 2019 που δείχνει την είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η Ιωάννα.

Χείρα βοηθείας από… καφετζούδες και χαρτορίχτρες ζήτησε η 35χρονη

Στο μεταξύ σε… μάγισσες, καφετζούδες και χαρτορίχτρες, φαίνεται να είχε απευθυνθεί η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να «δέσει» τον σύντροφό της και να διώξει τους… πειρασμούς που τον περιτριγύριζαν. Από αυτές τις πιθανές επισκέψεις της φαίνεται να κρατούσε ακατανόητες σημειώσεις, χωρίς ειρμό, ανακατεμένες λέξεις χωρίς λογική, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι της στου Ζωγράφου.

Τι είναι το ΧΑΛ

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, το «ΧΑΛ» που είναι γραμμένο πάνω-πάνω στο σημείωμα, δεν σχετίζεται με κάποια αρχικά ονομάτων αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα «ΧΑΛ». Και πιθανότατα όλα αυτά τα λόγια που γράφει η 35χρονη να είναι… λόγια τράπουλας.

Όπως αναφέρεται και στο Διαδίκτυο «η τράπουλα του «ΧΑΛ» στα χέρια όσων τη χρησιμοποιούν σωστά δείχνει με απόλυτη ακρίβεια τον χαρακτήρα και τις προθέσεις των ατόμων που κυριαρχούν στη ζωή μας, την πορεία μιας ερωτικής σχέσης και καθορίζει χρονικά μια επανασύνδεση, έναν χωρισμό ή μια επισημοποίηση.

Αποκαλύπτει επίσης την εξέλιξη των οικονομικών θεμάτων και είναι ο καλύτερος σύμβουλος για επαγγελματικά ζητήματα, αφού προβλέπει όχι μόνο την επαγγελματική πορεία των ατόμων, αλλά και την κατάλληλη χρονική στιγμή για επενδύσεις, επεκτάσεις, προσλήψεις, δάνεια κ.λπ. Η τράπουλα του «ΧΑΛ» απαντά με σαφήνεια και ακρίβεια σε οποιαδήποτε ερώτηση και φανερώνει τα μυστικά του μέλλοντος.

Τα ιδιόχειρα σημειώματα της 35χρονης

Οι αστυνομικοί ερευνώντας τα χειρόγραφα της 35χρονης, που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει η 35χρονη για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 33χρονη Ιωάννα. «Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή – καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον…», αναφέρει σημείωμά της ενώ σε άλλο σε σημείο σημειώνει: «Δουλειά να πρσέχω-φίδι….έχει φίδι στη δουλειά του…πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη: «Είμαι αστεράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον.

Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε». Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…». Τέλος, η 35χρονη, στο ίδιο σημείωμα, αναρωτιέται εάν ταιριάζει ωροσκοπικά με τον 40χρονο φίλο της.

Κεχαγιόγλου: Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο

Στο μεταξύ, προφυλακιστέα κρίθηκε το πρωί της Τρίτης, 16 Ιουνίου, η 35χρονη γυναίκα. «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον, υπήρξαν νέα στοιχεία, τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της 35χρονος Σάκης Κεχαγιόλου.

dikaiologitika.gr

You May Also Like

Νέες αεροπορικές οδηγίες: Παρατείνεται η αναστολή πτήσεων από/προς Τουρκία μέχρι τις 31 Αυγούστου

Νέες αεροπορικές οδηγίες: Παρατείνεται η αναστολή πτήσεων από/προς Τουρκία μέχρι τις 31…

Χίος: Το καφενείο που λειτουργεί χωρίς καφετζή

Χίος: Το καφενείο που λειτουργεί χωρίς καφετζή

Τέμπη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μαζί με συντρίμμια, δύο χρόνια μετά

Το πιο σοκαριστικό από τα ευρήματα είχε να κάνει με τον εντοπισμό βιολογικού υλικού, που εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Από τις 16 Ιουνίου, τα Ιωάννινα πετούν… στο νερό! Έρχονται τα υδροπλάνα

Έρχονται τα υδροπλάνα στα Ιωάννινα 

Ακίνητα: Στην Καστοριά αγοράζεις 100 τ.μ. και στην Αθήνα ένα… δωμάτιο

Στο ένα τέταρτο της τιμής μιας κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας πωλούνται οι κατοικίες στην Καστοριά

Αποκάλυψη για Ηλιούπολη: Ο γιος σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε

Τα στοιχεία που δείχνουν πως ο γιος σκότωσε τη μητέρα του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Κασσελάκης: «Θα στραφώ δικαστικά εναντίον του Πολάκη – Δεν φεύγω από τη χώρα»

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο έναν χρόνο

Οδήγηση δικύκλου με δίπλωμα αυτοκινήτου: Τι αλλάζει μετά την κόντρα στη Βουλή

Τι ισχύει στο εξωτερικό – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Ελλάδα