Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Ν.Δ. στον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς

 

Φορολογικά, τελωνειακά και διαδικαστικής φύσεως θέματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των γουνοποιητικών επιχειρήσεων και, κυρίως, δημιουργούν κωλύματα στις εξαγωγές, έθεσαν στους βουλευτές του κλιμακίου της Ν.Δ., Βασίλη Σπανάκη και Ανδρέα Νικολακόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.

Το κλιμάκιο, που συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Καστοριά ο τοπικός βουλευτής της Ν.Δ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε., Στέργιος Αδάμ, καθώς και πολλά άλλα μέλη της τοπικής Ν.Δ., υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος, Απόστολος Τσούκας, και μέλη της Διοίκησης του Συνδέσμου, ενώ παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών Καστοριάς, Βασιλική Παπακωνσταντίνου.

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε έγινε διαλογική συζήτηση επί των προαναφερόμενων θεμάτων, ενώ, από την πλευρά τους, οι τρεις βουλευτές δεσμεύθηκαν να τα εξετάσουν ώστε να βρεθούν τρόποι επίλυσής τους.

Σημειώνεται ότι τα θέματα αυτά τέθηκαν προ λίγων ημερών και στους αρμόδιους υπουργούς, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του αναπληρωτή Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Νίκου Κατσάνου, στην Αθήνα.

 

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…