Επίσκεψη της εταιρίας KORRES στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα στα Γρεβενά

 

Επίσκεψη στα Γρεβενά στην περιοχή ‘’Μπάλτσες’’ στη Βάλια Κάλντα πραγματοποίησε η γνωστή εταιρία παραγωγής καλλυντικών  KORRES, η οποία έχει εντάξει στον πλούσιο κατάλογο της παραγωγής της και νέα προϊόντα με βασικό συστατικό εκχύλισμα από Μαύρη Πεύκη και πρόσφατα και από Λευκόδερμη Πεύκη (γνωστή στην περιοχή ως Ρόμπολο) υλικά που προέρχονται από τα δάση των Γρεβενών.

Η κ. Λένα Φιλίππου Κορρέ ιδρυτικό μέλος της εταιρίας επισκέφθηκε την περιοχή μας με σκοπό την προώθηση των νέων προϊόντων της εταιρίας πραγματοποιώντας σε ένα τοπίο απαράμιλλης αξίας και ομορφιάς και σε υψόμετρο 2160μ.,  διαφημιστικό γύρισμα το οποίο θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τις ομορφιές του τόπου μας.

Οι δασολόγοι της Δ/νσης Δασών Γρεβενών ξενάγησαν στην περιοχή όλη την αποστολή της εταιρίας και παρουσίασαν αναλυτικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της Μαύρης και της Λευκόδερμης Πεύκης του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα.

Τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρίας υποδέχθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάννης Γιάτσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης   Επιχειρηματικής Ανάπτυξης  κ. Βαβλιάρας Γεώργιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φωλίνας Αθανάσιος, οι οποίοι  συζήτησαν για περαιτέρω συνεργασία της εταιρίας με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας λόγω του πλούτου των αρωματικών φυτών της περιοχής μας. Επιδίωξη της νέας Περιφερειακής αρχής είναι η ανάπτυξη τόσο του τουρισμού αλλά και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των προϊόντων της.

Μάλιστα ο κος Σταυρόπουλος Γεώργιος, γεωπόνος της εταιρείας KORRES, θα παραβρεθεί εκ νέου στην Δυτική Μακεδονία, ως εισηγητής στη 2η Έκθεση & Συνέδριο αρωματικών φυτών, μανιταριών και προϊόντων αυτών, που θα γίνει στις 29-30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019.

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Νίκος Παπαγεωργίου: Ένας άγνωστος ευεργέτης – Η ορφάνια, το γουνεμπόριο και η βράβευση από την Ακαδημία Αθηνών

Ο Νίκος Παπαγεωργίου είναι ένας από τους εθνικούς ευεργέτες, που η ζωή…

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Jean Monnet Chair στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κινδύνου και Κρίσεων στην Ευρώπη | Ενημερωτική Εκδήλωση

Την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…