Επιμελητήριο Καστοριάς: Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με θέμα «Αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα»

 

Το Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα».

Το έργο απευθύνεται σε 15.000 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Βασικός στόχος είναι η ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελούμενων μέσω της συμβουλευτικής, κατάρτισης, και πιστοποίησης σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας.

Τα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης θα έχουν συνολική διάρκεια 100 ώρες, θα υλοποιηθούν από πιστοποιημένους φορείς κατάρτισης και θα αφορούν τα εξής αντικείμενα:

1   Βασικές Δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ
2   Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών Κινητών Συσκευών
3   Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού
4   Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων
5   Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων
6   Τεχνικός Ασφάλειας Συστημάτων Πληροφορικής
7   Ειδικός στη χρήση τεχνικών και εργαλείων social media marketing
8   Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου(E-COMMERCE)

 

Τα Εκπαιδευτικά Επιδόματα καταβάλλονται εφόσον οι ωφελούμενοι έχουν ολοκληρώσει τις Συνεδρίες Συμβουλευτικής, τη Θεωρητική Κατάρτιση και έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία Πιστοποίησης. Η διαδικασία πιστοποίησης είναι χωρίς κόστος για τους καταρτιζόμενους (εξέταση και επανεξέταση εφ’ όσον απαιτηθεί).

Το Εκπαιδευτικό Επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης (θεωρίας και πρακτικής) ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €/ ώρα), συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων. Συνολική Αξία Εκπαιδευτικού Επιδόματος: 100 Ώρες Κατάρτισης χ 5,00 € = 500,00 €. 

Κάθε ενδιαφερόμενος/η έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής σε μία μόνο Περιφέρεια. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναρτώνται ψηφιακά, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής αίτησης των δυνητικά ωφελούμενων, στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα http://109.uhc.gr,

 

 

You May Also Like

Χαρδαλιάς από Κοζάνη: «Είναι ένα στοίχημα που το κέρδισε η Δυτική Μακεδονία στην πρώτη φάση και θα το κερδίσει και τώρα» (βίντεο)

Χαρδαλιάς από Κοζάνη: «Είναι ένα στοίχημα που το κέρδισε η Δυτική Μακεδονία…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Δεύτερος έλεγχος των δειγμάτων για τον 53χρονο εργαζόμενο του νοσοκομείου Καστοριάς. Βρέθηκε θετικός στον πρώτο έλεγχο

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Δεύτερος έλεγχος των δειγμάτων για τον 53χρονο εργαζόμενο του νοσοκομείου Καστοριάς.…

Φλώρινα: Συγκεντρώνουν υπογραφές για τη σωτηρία της λίμνης Βεγορίτιδας

«Πηγή» διαφωνιών και χρόνιων συγκρούσεων αποτελεί η στάθμη των υδάτων της λίμνης…

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Άργους Ορεστικού την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του  Άργους Ορεστικού  την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Καστοριά

Συνέντευξη τύπου παραχώρει αυτή τη στιγμή ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γιώργου Χριστοφορίδη για την επέκταση του επιδόματος προβληματικής περιοχής σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

  Επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γιώργου Χριστοφορίδη για την…

Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Δυτικής Μακεδονίας μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020

Τις εντάξεις έξι νέων σημαντικών έργων που στοχεύουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων…

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Σ.Α.Α.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Αγαπητές φίλες, φίλοι της Καστοριάς και φίλαθλοι της ομάδας μας, σας περιμένουμε…

Δημιουργία δικτύου Τυροκόμων Δυτικής Μακεδονίας

Table of Contents Hide Δημιουργία δικτύου Τυροκόμων Δυτικής Μακεδονίας             Την αξία και…