Επιστολή προς το Δήμαρχο Καστοριάς, απέστειλε η τοπική Ελλήνων Συνέλευσις με θέμα «Δόμηση Χρηματοδότησης του Δήμου Καστοριάς»


Αφορά όλους τους δημότες Καστοριάς και όχι μόνο αλλά όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Έχει  να κάνει με το πρόγραμμα «Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση έργων στους δήμους της Ελλάδος, της Κύπρου και δια τον απανταχού Ελληνισμό»  για όλους τους δημότες και 49.000 μελέτες για έργα που έχουν κατατεθεί στον ΟΗΕ καθώς επίσης την δυνατότητα αποπληρωμής όλων των οφειλών των δημοτών για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας στην υγεία, την παιδεία, εργασία , κτλ.

Η άτοκη χρηματοδότηση αφορά όλους τους δήμους χωρίς να χρεωθεί-δεσμευθεί και να βάλει περιουσιακά στοιχεία ο κάθε δήμος.

Ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο δεν κάνει καμία σύμβαση-ανάθεση-εγγύηση αλλά δίνε μόνο εντολή στον θεματοφύλακα να φέρει εθνικά κεφάλαια για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επιθυμούμε να μας καλέσετε σε ένα επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθείτε από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που θα παρευρισκόμαστε στην αίθουσα του συμβουλίου για να ενημερωθούνε όλοι οι σύμβουλοι με στοιχεία και αποδείξεις.

Ως αιρετός  δήμαρχος που είστε, αποτελείτε τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και αντιπροσωπεύετε την έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας έτσι όπως κατοχυρώνεται στο σύνταγμα , στην οποία εδράζεται  βάση της δημοκρατίας που σημαίνει «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ».

Όλοι εμείς οι δημότες Καστοριάς σας εκλέξαμε ώστε να εκτελείτε την βούληση μας και τις αποφάσεις μας. Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε το αυτονόητο ως ενεργοί πολίτες για το κοινό συμφέρον όλων και να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια όλοι οι Έλληνες πολίτες όπως αρμόζει στον άνθρωπο και δη στον Έλληνα .

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΕΣΥ- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

 

You May Also Like

Παρέμβαση τής Μαρίας Αντωνίου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας

Παρέμβαση τής Μαρίας Αντωνίου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας που…

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του 4ου Γυμνασίου Καστοριά

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του 4ου Γυμνασίου Καστοριά

Εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ‘’Α. Τρίτσης’’ δύο σημαντικά έργα για τον Δήμο Νεστορίου συνολικού προϋπολογισμού 3.038.395,62€.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος της Εβραϊκής Κοινότητας στην Καστοριά.

Αντωνίου Μαρία:” Δικό μας επιτακτικό χρέος είναι να διατηρήσουμε τη συλλογική μνήμη ζωντανή και να φωνάξουμε δυνατά “Ποτέ Ξανά”!

Νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου του Θ. Καρυπίδη, ώστε να λάβουν υπεραξία τα συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης

Μια νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης,…

Τι δεν πρέπει να πείτε σε ένα άτομο με διατροφική διαταραχή

Τι δεν πρέπει να πείτε σε ένα άτομο με διατροφική διαταραχή

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Οκτωβρίου 2022

Δύο νίκες και δύο ήττες είχε το Σαββατοκύριακο για τον Α.Σ. Καστοριάς_άροσις.…

Χρηματοδότηση της λειτουργικής αναβάθμισης της οδικής σύνδεσης της πόλης του Άργους Ορεστικούμε τη νότια παραλίμνια ζώνη της Καστοριάς και την Εγνατία Οδό

Χρηματοδότηση της λειτουργικής αναβάθμισης της οδικής σύνδεσης της πόλης του Άργους Ορεστικούμε…