Το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Φλώρινας που διεξήχθη στο ΔΑΚ Φλώρινας με συμμετοχές αθλητών από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και των γειτονικών χωρών (Αλβανία και Σκόπια). Η διοργάνωση ήταν άψογη όπως το περίμεναν οι αθλητές αλλά και οι διοργανωτές μένοντας έτσι όλοι ικανοποιημένοι. Για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά εκτός από την ομάδα του Α.Σ.Ε.Α. ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας συνέβαλαν και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας και φυσικά όλη η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Διεξήχθησαν οχτώ αγωνιστικές κατηγορίες με κυριότερο χαρακτηριστικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο καθώς υπήρξε η παρουσία πολύ καλών παιχτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό με αποτέλεσμα να διεξαχθούν εξαιρετικοί αγώνες. Οι κατηγορίες ήταν οι εξής: διπλό ανδρών, διπλό μικτό, ατομικό γυναικών και ατομικό ανδρών στις ηλικιακές κατηγορίες <29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+. Συνολικά αγωνίστηκαν 70 άνδρες και γυναίκες που προέρχονταν από πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Κόνιτσα, Βέροια αλλά και από πόλεις του εξωτερικού όπως: Μοναστήρι, Σκόπια, Κορυτσά.

Την Καστοριά εκπροσώπησαν με την συμμετοχή τους οι αθλητές του Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” και ήταν οι εξής: Γκιμουτρτζίνας Ιωάννης, Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας, Γκιμουρτζίνας Τρύφων στις κατηγορίες διπλό ανδρών, ατομικό ανδρών <29 , ο Καλύβας Πέτρος στην κατηγορία ατομικό ανδρών 30-39 αλλά και ο Γουδής Ναούμ στην κατηγορία ατομικό ανδρών 40-49. Οι Καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις παίρνοντας δυο μετάλλια αλλά και καλές κατατάξεις στις κατηγορίες όπου αγωνίστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο οι αθλητές αγωνίστηκαν στην κατηγορία του διπλού ανδρών, εκεί το δίδυμο Γκιμουρτζίνας Ιωάννης (Καστοριά) και Παναγιωτίδης Αλέξανδρος (Κοζάνη) έκαναν την υπέρβαση και κατέκτησαν πανάξια την 3η θέση χάνοντας στον ημιτελικό με σκορ 3-1 στα σετ από τους Σκοπιανούς Stojanovski S./ Avramovski M.. Από την άλλη το δίδυμο Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας / Γκιμουρτζίνας Τρύφων αποκλείστηκαν στην οχτάδα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τους καστοριανούς αθλητές να χάνουν με σκορ 3-2 στα σετ από τους σκοπιανούς Simic M./ Petreski M.(αξίζει να σημειωθεί ότι ο Simic M. ήταν πρωταθλητής Σκοπίων επί σειρά ετών).

Την Κυριακή όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν στις ατομικές ηλικιακές τους κατηγορίες, οι τρεις αθλητές Γκιμουρτζίνας Ιωάννης, Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας και ο Γκιμουρτζινας Τρύφων αγωνίστηκαν στην ηλικιακή κατηγορία <29 κατάφεραν και πέρασαν την φάση των ομίλων ωστόσο αποκλείστηκαν στην 12άδα. Ο Καλύβας Πέτρος αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία 30-39 όπου κατέκτησε την 3η θέση, ενώ ο Γουδής Ναούμ αγωνίστηκε στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 και αποκλείστηκε στους ομίλους.

Έτσι η αγωνιστική χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του ΑΣΜ Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αλλά και για τους αθλητές του, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο τουρνουά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :

ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

 1. Simic Miroslav/Petreski Mile (Σκόπια)
 2. Stojanovski Saso/Avramovski Marjan (Σκόπια)
 3. Γκιμουρτζίνας Ιωάννης/ Παναγιωτίδης Αλέξανδρος (Καστοριά/Κοζάνη)

Μπαλατσός Δημήτριος/ Ξανθόπουλος Χρήστος (Θεσσαλονίκη)

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ <29

 1. Λυκοστράτης Κωνσταντίνος (Βέροια)
 2. Ξανθόπουλος Χρήστος (Θεσσαλονίκη)
 3. Μίντσης Ανδρέας (Θεσσαλονίκη)

Ακρίβης Γεώργιος (Ιωάννινα)

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ 30-39

 1. Talevski Borche (BITOLA, Σκόπια)
 2. Κακουλίδης Κωνσταντίνος (Βέροια)
 3. Γεωργιάδης Πλάτων (Θεσσαλονίκη)

Καλύβας Πέτρος (Καστοριά)

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ 40-49

 1. Stojanovski Saso (Σκόπια)
 2. Κελιαφάνος Ιωάννης (Πολύγηρος)
 3. Πετρόχειλος Γεώργιος (Αθήνα)

Κατσαντώνης Ιωάννης (Θεσσαλονίκη)

geniki2 gkimourtzinas_panagiotidis kalyvas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΟ 8 & 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πρεμιέρα για τις ομάδες Γ΄ Εθνικής κατηγορίας πρωταθλήματος ανδρών και η ανδρική…

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο

Το μήνυμα του Α.Σ. Παναργειακού στον  ποδοσφαιριστή Φίλιππο Αντωνόπουλο