Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών σας προσκαλούν στον Ετήσιο χορό του Εμπορικού Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00 στο Ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

 

Με την απόφαση διοργάνωσης του χορού, μετά τα δύσκολα προηγούμενα, λόγω της πανδημίας χρόνια, θέλουμε να τονίσουμε τους δυνατούς δεσμούς που ενώνουν τους επαγγελματίες του τόπου μας τόσο μεταξύ τους όσο και με την τοπική κοινωνία. Είμαστε βέβαιοι για ακόμη μία φορά ότι οι καταναλωτές μας αλλά και οι συνάδελφοί μας θα ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας για να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη και ξεχωριστή βραδιά με πλούσια δώρα.

 

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά οι γνωστοί και αγαπητοί σε όλους μας Γρεβενιώτες  τραγουδιστές Τάκης Δρουδάκης και Αντώνης Ζαρκάδας με τις ορχήστρες τους. Ενώ οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα φύγουν με υπέροχα και  ξεχωριστά Δώρα που με μεγάλη χαρά μας προσφέρουν οι συνάδελφοι επαγγελματίες της πόλης μας. 

Ο Εμπορικός κόσμος χορεύει και σας καλεί όλους μικρούς και μεγάλους.

 Φοράμε τα καλά μας και δίνουμε Ραντεβού το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην όμορφη αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

 Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε όλοι μαζί σε μια ξεχωριστή όμορφη βραδιά γεμάτη  τραγούδι, χορό και όμορφη βραδιά γεμάτη  τραγούδι, χορό και κέφι.

 

Με τιμή  Το Διοικητικό Συμβούλιο του

Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

You May Also Like

Δυναμικό παρών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πλήθος επίσημων παρευρισκόμενων και παρουσία των Πρυτανικών Αρχών και μελών της…

Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Επικάλυψη στέγης Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Λευκοπηγή Κοζάνης με Βυζαντινά κεραμίδια» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,…

«Πρέσπες 2022»: Με αφιέρωμα στον Μ. Θεοδωράκη, Φραγκούλη, Ρεμπούτσικα, Σελεμίδου, Πάολα και Βιτάλη οι φετινές εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων «Πρέσπες 2022» παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης…

Υπογραφή εκτέλεσης έργου «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου προς Σιδηροχώρι», από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη.

Την  σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «Επισκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου…

51η Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  με τηλεδιάσκεψη

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη: α)…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της…

kozan.gr: Τι απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας σε ερώτηση του Φ. Κεχαγιά σχετικά με τι εκδηλώσεις θα γίνουν στην Κοζάνη την περίοδο της Αποκριάς (Βίντεο)

Τι απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας σε ερώτηση του Φ. Κεχαγιά…