Ευχαριστήρια επιστολή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς προς τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών για τη συνεισφορά του στην ανακαίνιση των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές, οι προπονητές, όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών (Σ.Ε.Γ.) και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο τού Συνδέσμου Γεώργιο Χατζησυμεωνίδη για τη συνεισφορά τους στην ανακαίνιση των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου.

Ο Σ.Ε.Γ. και τα μέλη του, με την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για χορηγία  με σκοπό την αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων-πορτών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως βρίσκονται πάντα δίπλα στην κοινωνία της Καστοριάς και στους φορείς της, προσφέροντας με γνώμονα το κοινό καλό και την ανάπτυξη του τόπου σε κάθε επίπεδο. Σίγουρα, οι εγκαταστάσεις ενός Ομίλου με ιστορία 60 χρόνων, δείχνουν έντονα πλέον το πέρασμα του χρόνου από πάνω τους και η συνολική ανακαίνισή τους είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, προκειμένου οι αθλητές κι αθλήτριες της πόλης να γυμνάζονται σε όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες. Η χορηγία του Σ.Ε.Γ. έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, μετά από το περσινό βάψιμο των εσωτερικών χώρων καθώς και του εξωτερικού των εγκαταστάσεων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς, όντας το αρχαιότερο και σημαντικότερο σωματείο της περιοχής, κι ένα από τα σημαντικότερα της Ελλάδας στο χώρο της κωπηλασίας, έχει πραγματικά ανάγκη από κινήσεις όπως αυτή του Σ.Ε.Γ., η οποία αποδεικνύει περίτρανα πως στους δύσκολους καιρούς που περνά η χώρα, όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα με στόχο τη στήριξη της νεολαίας και της τοπικής κοινωνίας της Καστοριάς, μέσω των αθλητικών ιδεωδών που υποστηρίζονται. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι η βασική αρχή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και με γνώμονα αυτήν θα συνεχίσει να προσφέρει το έργο του, ακούραστα, ανιδιοτελώς και πάντα με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τα Καστοριανά κουπιά. Χωρίς τη στήριξη του Σ.Ε.Γ., του προέδρου και των μελών του, το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου θα ήταν σίγουρα δυσκολότερο.

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς.

You May Also Like

Μπαράζ συλλήψεων σε Κοζάνη και Φλώρινα για διάφορα αδικήματα

Μπαράζ συλλήψεων σε Κοζάνη και Φλώρινα για διάφορα αδικήματα

Εκοιμήθη ο ιεροκήρυκας της Ιερής Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης Αυγούστίνος Μύρου-Νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο τη Θεσσαλονίκης

Εκοιμήθη ο ιεροκήρυκας της Ιερής Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης Αυγούστίνος Μύρου-Νοσηλευόταν με…

Σε κλίμα κατάνυξης η Αγρυπνία για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στην Καστοριά

Σε κλίμα κατάνυξης η Αγρυπνία για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στην…

Μαζί Σου: Χορευτική παράσταση με τίτλο “Μαγειρεύοντας του Χορού τα Παραμύθια”

Στην σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού

Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 από υη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 από υη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Καθηγήτρια Αγγλικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα

Παραδίδω μαθήματα αγγλικών όλων των επιπέδων, σε μαθητές κάθε ηλικίας, με υπευθυνότητα…

Ο Ιωάννης Τόμου ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…