Ευχαριστήριο προς την εταιρεία ΕΛΑΪΣUnilever Hellas από την Π.Ε. Καστοριάς

Τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος για τη συγκινητική προσφορά της σε απορρυπαντικά ρούχων Skip και μαλακτικά Cajoline για τις ανάγκες του Γηροκομείου Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου και του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς. Η συνολική ποσότητα της δωρεάς αντιστοιχεί σε περισσότερες από 5.000 πλύσεις ρούχων.

Μετά από συνεννόηση και με τους δυο φορείς, η εταιρεία προχώρησε στην κάλυψη της απαραίτητης ποσότητας απορρυπαντικών και μαλακτικών ρούχων, προκειμένου να καλυφθούν οι ετήσιες ανάγκες των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που διαβιούν στο Γηροκομείο της πόλης μας. Παράλληλα, προσέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς απορρυπαντικά και μαλακτικά για τους επόμενους δύο μήνες.

 «Αναγνωρίζουμε την ευαισθησία της ΕΛΑΪΣ-Unilever στη στήριξη συνανθρώπων μας και θεωρούμε πολύ σημαντική την προσφορά της, σε μια εποχή που οι ανάγκες περίθαλψης σε όλα τα επίπεδα είναι ιδιαίτερα αυξημένες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος.

You May Also Like

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας: Μην ανακοινώνετε την παρουσία σας μέσω #checkin στα social media. Προστατέψτε το σπίτι σας από τους διαρρήκτες

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας: Μην ανακοινώνετε την παρουσία σας μέσω…

Γιάννης Κορεντσίδης: «Αυτή την Κυριακή η Νίκη θα είναι Νίκη όλων των πολιτών του Δήμου Καστοριάς»

Γιάννης Κορεντσίδης: «Αυτή την Κυριακή η Νίκη θα είναι Νίκη όλων των…

Πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άκη Τσούκα

Θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ»

Ο Εσπερινός του Προφήτη Ηλία στην Καστοριά

Στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού πόλεως Καστοριάς, στην περιοχή Τσαρδάκι, χοροστάτησε…

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε το 4th Fur Shopping Festival

  Άκης Τσούκας: «Καταφέραμε να προσελκύσουμε επισκέπτες από 24 χώρες και να…

Ένα ξεχωριστό μήνυμα θέλησαν να δώσουν οι μικρές αθλήτριες των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς. Με την ιδιαίτερη ευαισθησία και την παιδική αθωότητα που διακατέχονται, τα κορίτσια φαντάστηκαν και εμπνεύστηκαν έναν κόσμο ειρηνικό χωρίς πόλεμο. Το αποτέλεσμα της έμπνευσής τους, κάθε κορίτσι ξεχωριστά το αποτύπωσε με μια προσωπική ζωγραφιά, που φανερώνει εκτός των άλλων, την επιθυμία τους για Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Μια αυθόρμητη πρωτοβουλία των μικρών αθλητριών, την οποία οι προπονητές του Α.Σ. Καστοριάς στήριξαν και επιβράβευσαν με ιδιαίτερη χαρά! Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης προπόνησης σχημάτισαν οι ίδιες το σήμα της ειρήνης μέσα στο γήπεδο, δίνοντας και από εκεί το μήνυμα για να ζούμε όλοι πάντοτε ειρηνικά και αγαπημένα. Εξάλλου είναι ένα μήνυμα που ο αθλητισμός πάντα πρεσβεύει. Ο Α.Σ. Καστοριάς συγχαίρει τα κορίτσια για την πρωτοβουλία αυτή και τα ευχαριστεί πολύ!

Α.Σ. Καστοριάς.

Μαρία Αντωνίου: “ανάδειξη όλων των θεμάτων που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των συμπολιτών μου”

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα