Ευχαριστήριο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς για τη διεξαγωγή του 3rd Fur Shopping Festival

 

Με το πέρας του 3rd Fur Shopping Festival το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

 • Τη ΔΕΘ –HELEXPO και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς, που για άλλη μία φορά μας τίμησαν, βάζοντας την υπογραφή τους στη διοργάνωση του event.

Ιδιαίτερα δε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη, Θόδωρο Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Σωτήρη Αδαμόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Ηλία Κάτανα, και τον αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Παναγιώτη Κώττα που προχώρησαν στις απαιτούμενες ενέργειες για τη συνδιοργάνωση του Festival, αλλά και για τις εξαγγελίες τους, μαζί με τον πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», Απόστολο Αντωνούδη, αναφορικά με το αίτημα του Συνδέσμου για πρόσβαση του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας.

 • Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και, κυρίως, την Υφυπουργό, Ολυμπία Τελιγιορίδου, που μας παραχώρησε την αιγίδα του.
 • Το Enterprise Greece που κατέστησε δυνατή την έλευση άλλης μία επιχειρηματικής αποστολής από το εξωτερικό.
 • Τον μεγάλο χορηγό του 3 rd FSF: NAFA,
 • Τον χρυσό χορηγό: SAGA,
 • Τον χορηγό: KOPENHAGEN FUR,
 • Τον δήμαρχο Καστοριάς, Ανέστη Αγγελή, την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Άννα Πετσάλνικου, καθώς και όλους τους αντιδημάρχους για την ενεργή συμμετοχή τους
 • Τον δήμο Άργους Ορεστικού και κυρίως τον δήμαρχο, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, για τα τεχνικής φύσεως ζητήματα που ανέλαβε, με αποτέλεσμα την άρτια διοργάνωση του festival.
 • Την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά και την Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, που για άλλη μία φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους, δηλώνοντας τη στήριξή τους στον κλάδο της γούνας, καθώς και τη βουλευτή Ν. Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, και τον βουλευτή Ν. Κοζάνης, Γιώργο Κασαπίδη για το συνεχές ενδιαφέρον τους.
 • Τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Ηπείρου, Βασίλη Μιχελάκη, για την έμπρακτη συμπαράστασή του σε όλα τα ζητήματα που έχει θέσει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς.
 • Την Εταιρία Τουρισμού και τον πρόεδρό της, Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, για τη συνεργασία του σε θέματα φιλοξενίας επισκεπτών.
 • Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο που έδωσε ενεργό «παρών» στο Festival, δίνοντας την ευκαιρία στους συναδέλφους γουνοποιούς, στο πλαίσιο της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, να θέσουν ζητήματα που αφορούν στην αγορά της Κίνας.
 • Το ΙΕΚ Καστοριάς και ιδιαίτερα τον διευθυντή Απόστολο Τζιώτζη, που συνεργάζεται με τον Σύνδεσμο για τη δημιουργία τμήματος Σχεδίου Μόδας με εξειδίκευση στη γούνα και το δέρμα
 • Τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής μας και, κυρίως, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς, Θωμά Νέστορα, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, Κωνσταντίνο Κοτσώνη, τους διοικητές και το προσωπικό όλων των Τμημάτων για την άψογη συνεργασία και συνδρομή τους.
 • Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και τον διοικητή της, Κωνσταντίνο Τσαλίκη, καθώς και όλο το προσωπικό που εργάστηκε για την ασφάλεια της διοργάνωσης
 • Τον αερολιμενάρχη Καστοριάς, Γιώργο Δαρλαγιάννη, και το προσωπικό του αεροδρομίου για την συμβολή τους στη διενέργεια των πτήσεων.
 • Τα Τελωνεία Καστοριάς και Θεσσαλονίκης για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Festival.
 • Τη Διεύθυνση Δασών Καστοριάς για τη διάθεση προσωπικού σε ό,τι αφορά την έκδοση αδειών CITES
 • Τα Προξενεία της Ελλάδος στην Μόσχα, στο Νοβοροσίσκ και στην Αστάνα του Καζακστάν για την εξυπηρέτηση των εμπορικών επισκεπτών στα θέματα έκδοσης VISA
 • Επίσης, τους χορηγούς: Ellinair, Όμιλος Μουζενίδη, MICILLO ITALIA, Regency Casino Thessaloniki, Hyatt Regency, ΝΕΔΑΝΗΣ και WELLCOME STORES ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
 • Όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας που συνέβαλαν στη φιλοξενία των εμπορικών επισκεπτών, αλλά και την προβολή του event.
 • Τα ΜΜΕ για την εξαιρετική κάλυψη και προβολή της διοργάνωσης

Κυρίαρχα, όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους γουνοποιούς – εκθέτες, που για άλλη μία φορά έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στη διοργάνωση του Fur Shopping Festival, καθιστώντας το σημείο αναφοράς για τον κλάδο της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο.

You May Also Like

Η “Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία” και η “Καλλιστώ” ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στα δηλητηριασμένα δολώματα

 Η “Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία”  και η “Καλλιστώ” ενώνουν τις δυνάμεις τους  ενάντια…

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»: Συγχαρητήρια στην Αστυνομία – Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο κρούσμα που πλήττει την κοινωνία της Καστοριάς, αλλά και τον κλάδο μας.

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» με την εξιχνίαση της υπόθεσης…

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καστοριάς – Δικαιούχοι και δικαιολογητικά που απαιτούνται

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας των ευπαθών ομάδων που πλήττονται…

Δρακόλιμνη Μουτσάλια: Ο απόλυτος φυσικός πίνακας ζωγραφικής στις Αρένες του Γράμμου (ΦΩΤΟ)

Δρακόλιμνη Μουτσάλια: Ο απόλυτος φυσικός πίνακας ζωγραφικής στις Αρένες του Γράμμου (ΦΩΤΟ)

Εορταστικές εκδηλώσεις Ημέρας Απελευθέρωσης της Καστοριάς στις 11 Νοεμβρίου 2017. Το αναλυτικό πρόγραμμα

Εορταστικές εκδηλώσεις Ημέρας Απελευθέρωσης της Καστοριάς στις 11 Νοεμβρίου 2017. Το αναλυτικό…

Το ευχαριστώ της Χρυσούλας Πατρώνου Παπατέρπου

Το ευχαριστώ της Χρυσούλας Πατρώνου Παπατέρπου

Πολύ μεγάλη η προσέλευση των εθελοντών-αιμοδοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Η Μελωδία της Καρδιάς”

Πολύ μεγάλη η προσέλευση των εθελοντών-αιμοδοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο…

Δήμος Νεστορίου : Η κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου τουρισμού στο επίκεντρο διαβούλευσης

  Δήμος Νεστορίου : Η κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου τουρισμού στο επίκεντρο…