Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε το 18° Θερινό Ράλι της Λέσχης Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ) σε συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Καστοριάς.

Ο παραπάνω αγώνας regularity για κλασικά οχήματα κατασκευασμένα μέχρι 31.12.1985, αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, αλλά μετά από αναβολές λόγω του Δημοψηφίσματος και τον Βουλευτικών Εκλογών, τελικά έλαβε εκκίνηση την 28η Νοεμβρίου 2015 από το Αμύνταιο και ακολουθώντας τη διαδρομή Βαλτόνερο, Ανάργυροι, Αετός, Βαρικό, Μονή Ιερού Γενεθλίου Θεοτόκου, Κλεισούρα τερμάτισε στην Καστοριά .

Την επόμενη μέρα Κυριακή 29.11.2015 η διοργάνωση έλαβε νέα εκκίνηση από το Δημοτικό πάρκινγκ της Καστοριάς, κατευθύνθηκε στο Δισπηλιό όπου έγινε ανασυγκρότηση και ξενάγηση στον προϊστορικό οικισμό και στη συνέχεια ακολούθησε επιστροφή στην Καστοριά και τερματισμός στο Ναυτικό Όμιλο από την παραλίμνια διαδρομή, μετά από ξενάγηση στο σπήλαιο του Δράκου. Στο Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς παρέθεσε το γεύμα στα πληρώματα, που ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές των διαφόρων κατηγοριών.

Τα πληρώματα που προέρχονταν από όλη την Ελλάδα, δεδομένου ότι ο αγώνας προσμετράται στο κύπελλο «Πολυνίκης» της Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Ε.Ο.ΦΙΛ.Π.Α, έμειναν ενθουσιασμένα από τη φιλοξενία και οι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για πρώτη φορά πλημύρισαν από τόσες πολλές φωτογραφίες και ενθουσιώδη σχόλια για το σύνολο της διοργάνωσης, αλλά κυρίως για τις υπέροχες ξεναγήσεις που μας προσέφερε ο Δήμος Καστοριάς.

Η ΛΕ.Κ.Α.Μ επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες για την συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης, στους συνδιοργανωτές του ράλι, τον Δήμαρχο Καστοριάς ко Ανέστη Αγγελή και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Καστοριάς ко Δημήτρη Πετρόπουλο καθώς και στους συντελεστές : Την Ελληνική Αστυνομία (Αμυνταίου και Καστοριάς), το Δήμο Αμυνταίου, το ξενοδοχείο ESPEROS PALACE για την ποιοτική φιλοξενία του, Την ΕΡΤ και τα τοπικά ΜΜΕ της Καστοριάς για την προβολή της εκδήλωσης, τον Α.Ο.Θ που προσέφερε την τεχνογνωσία της γραμματείας αγώνα και το έμψυχο δυναμικό της οργάνωσης και τους εκπληκτικούς φωτογράφους Βασίλη Παπαϊδη και Αναστασία Λιάπη, που κάλυψαν εθελοντικά και αμισθί το φωτορεπορτάζ της διοργάνωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…