Με νίκες των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος κύλησε η 14η αγωνιστική   της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς, με την οποία άνοιξε η αυλαία του δευτέρου γύρου.

Οι ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς ενισχυμένες οι περισσότερες από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα που ακόμη συνεχίζεται για λίγες ημέρες ακόμη, εμφανίστηκαν ορεξάτες στην πρεμιέρα του β’ γύρου και μετά από διάστημα διακοπής του πρωταθλήματος λόγω γιορτών και κακοκαιρίας πραγματοποίησαν το Σάββατο ( 23/1 ) νέο ρεκόρ τερμάτων για τη φετινή σεζόν σημειώνοντας 35 τέρματα.

Αλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δεν σημειώθηκαν , αφού η τετράδα των διεκδικητών του τίτλου μπήκε με το… δεξί τη νέα χρονιά, σημειώνοντας εύκολες και ευρείες σε έκταση νίκες.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής και το παιχνίδι που είχαν οι περισσότεροι στραμμένα τα βλέμματά τους ο ενισχυμένος Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας ‘’ άλωσε ‘’ το Άργος Ορεστικό επικρατώντας του τοπικού Παναργειακού με 0-3 βάζοντας προσωρινό τέλος στην ανοδική πορεία του (ήταν αήττητος σε 7 ματς), υποχρεώνοντάς τον παράλληλα στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρωτοπόρος Κάστωρ φανερά ενισχυμένος από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα στην πρεμιέρα του β’ γύρου και επικράτησε εύκολα της ΑΕ Γραμμοχωρίων με 7-0 αγνοώντας για ακόμη ένα παιχνίδι το τι θα πει ήττα, καθώς μετά από 14 αγωνιστικές συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος αήττητος έχοντας 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στη 2η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση 4 βαθμών παρέμεινε η Αστραπή Μεσοποταμίας μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας, η οποία δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να κάμψει την αντίσταση του μεταμορφωμένου και πολύ καλού Νταηλακίου επικρατώντας με 2-0. Η ομάδα του Νταηλάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα.

Την 10η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, συντρίβοντας με το ευρύ σκορ 5-0 τον Κρόνο, επιστρέφοντας παράλληλα σύντομα στις νικηφόρες εμφανίσεις του, παραμένοντας κοντά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλους 6 βαθμούς μακριά από τον Κάστωρ.

Ο Γράμμος Μαυροχωρίου αν και ‘’ εξόριστος ‘’ λόγω τιμωρίας από την έδρα του αυτό δεν τον επηρέασε καθόλου στο να επικρατήσει στο γήπεδο της Πενταβρύσου της Δόξας Αμπελοκήπων με το εντυπωσιακό σκορ 5-2, σημειώνοντας την 2η νίκη του εντός έδρας.

Στον δρόμο των επιτυχιών, επέστρεψε η Δόξα Κορησού επικρατώντας εύκολα με σκορ 3-0 του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Τέλος, η ιστορική ομάδα της Καστοριάς ανανεωμένη, ενισχυμένη από τις πολλές και σημαντικές μεταγραφές της νέας διοίκησης και αποφασισμένη να επιστρέψει για τα καλά πήρε την εκδίκησή της για την ήττα του α’ γύρου ( 5-0 ) συντρίβοντας με 7-1 τον ΠΑΣ Λεύκης. Οι γουναράδες που πέτυχαν την 1η τους νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα και πέρασαν πλέον στο +1 στην βαθμολογία, ήταν εντυπωσιακοί ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο (2-1 το α’ ημίχρονο) και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Λιθουανό επιθετικό Αστράουσκας που πέτυχε 5 γκολ, έστειλε ένα πολύ ισχυρό μήνυμα επιστροφής στους αντιπάλους της.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

 

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 3 0
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 2 0
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 0 3
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 7 0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΚΡΟΝΟΣ 5 0
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 7 1
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 5 2

 

 

Βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 43 7 38
2 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 43 11 34
3 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 37 17 34
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 41 15 32
5 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 35 18 26
6 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 23 19 23
7 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 27 24 22
8 ΚΡΟΝΟΣ 22 38 16
9 ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 21 25 14
10 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 12 22 10
11 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 17 54 10
12 ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ 16 33 7
13 ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ 13 51 5
14 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 20 36 1

 

Επόμενη Αγωνιστική

ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ
ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Θρίαμβος για τα Καστοριανά κουπιά – Δεύτερη η Ελλάδα στους Βαλκανικούς αγώνες

Θρίαμβος για τα Καστοριανά  κουπιά στο Βαλκανικό  πρωτάθλημα κωπηλασίας της Καστοριάς που…

Στην Καστοριά το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας της Ρωσίας από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου

  Στην Καστοριά το  κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας της Ρωσίας από…

Αγγίζουν τις 45.000 τα έσοδα από τις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών για τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό του «Ζήσε Αθλητικά»

Αγγίζουν τις 45.000 τα έσοδα από τις δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων Ολυμπιονικών και…

Ολυμπιακός, Final Four 2022: Τεράστιες ουρές των φιλάθλων των Πειραιωτών στα σύνορα της Σερβίας

Χαμός γίνεται στα σύνορα της Σερβίας από φιλάθλους του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχουν…

Καρέ χρυσών μεταλλίων!

Κάθε αγώνας του Λευτέρη Πετρούνια εξελίσσεται πλέον και σε μια χρυσή σελίδα…

«Αφιερωμένη στους δύο ηρωικούς πιλότους η προσπάθεια της Εθνικής μας»

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα έχω την ευκαιρία να παίξω με τα χρώματα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ»

Έκτακτο:Ο Χρήστος Βασιλάκης ο νέος Πρόεδρος του Παναργειακού

Έκτακτο: Ο Χρήστος Βασιλάκης ο νέος Πρόεδρος του Παναργειακού