Ε.Π.Σ. Καστοριάς: 2ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου  αφιερωμένο στη μνήμη του Θωμά Λάρη, πρωτεργάτη των τμημάτων υποδομής τη δεκαετία του ’70Στις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς το 2ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου  “LARRY” που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καστοριάς με την στήριξη των χορηγών του πρωταθλήματος Κ-14 “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ & art box” και Κ-12 “VELLE TRAVEL”.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, συνεχίζει την προσπάθεια αναβάθμισης ελπίζοντας και προσδοκώντας ότι θα μεγαλώσει ο αριθμός των παιδιών που θα έρθουν κοντά στο ποδόσφαιρο. Χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομών θα αναβαθμίζεται με νέες καινοτόμες ιδέες.

Αναγνωρίζουμε πως παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Καταβάλαμε προσπάθειες σε συνεργασία πάντα με τις ακαδημίες να τα επιλύσουμε.  Γίνεται προσπάθεια και σχεδιασμός με αυξημένα κίνητρα, για  να ενισχύσουμε περισσότερο την αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών και να αποτελέσει προθάλαμο ανάπτυξης για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών των ομάδων μας. Πρότασή μας για την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα υποδομών από νωρίς, εντός του Σεπτεμβρίου, ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν λάβει μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερα επίσημα παιχνίδια, πριν ξεκινήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Θεωρώντας ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και με συνεχείς προσπάθειες  για πρόοδο και αναβάθμιση των πρωταθλημάτων αυτών, διοργανώνουμε και φέτος  το 2ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου  “LARRY”| ώστε να θυμίσουμε στους παλαιότερους και να γνωρίσουμε στους νεότερους τον ιδρυτή της πρώτης ακαδημίας ποδοσφαίρου στο νομό μας.    Στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς, θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες που έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα υποδομών Κ-12 και Κ-14 της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθούν αγώνες των ομάδων σε  ελεύθερο παιχνίδι χωρίς προπονητές και χωρίς βαθμολογία. Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 και απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στις πρωταθλήτρια ομάδα Κ-12 “Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ” και Κ-14 “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ”.

Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.

You May Also Like

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με ρεκόρ συμμετοχών ξεκινάει το 82ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα – Παρών Ν.Ο.Κ. και Ν.Ο. Μαυροχωρίου

Με συμμετοχή ρεκόρ που φτάνει τους 447 αθλητές κι αθλήτριες από 27…

Συγκρότηση της «Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας»

  Συγκρότηση της «Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας»

Μικτές ομάδες Iris catering Κ-15 και Κ-17 της ΕΠΣ Καστοριάς.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των μικτών ομάδων “IRIS CATERING”

Ευχαριστήριο του Α.Σ. Καστοριάς προς την εταιρία Νερά Πηγών Γράμμου

Για την ευγενική προσφορά εμφιαλωμένων νερών «ΑΡΡΕΝΑ»

Η ΕΠΣ Καστοριάς καλεί τα σωματεία να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους

Σύμφωνα με τους παρακάτω  Κανονισμούς της Ε.Π.Ο.:

Συλλυπητήρια της ομάδας της Καστοριάς για την απώλεια του Γιώργου Χαλκίδη

Του ιστορικού προέδρου που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, το 1980

Αρχίζει το ματς!

Την πρώτη του μάχη στην Α2 Εθνική Κατηγoρία Μπάσκετ θα δώσει ο…