Ζελατίνη: πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις και πλάτη

Όταν καταπονείστε, χτυπάτε πάνω σε πράγματα και έχετε κακές συνήθειες, αποδυναμώνετε τα οστά και τις αρθρώσεις. Για να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση και να αποφύγετε τα άλγη και τους πόνους, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.
Ζελατίνη: πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις και πλάτη

Πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις! Όταν καταπονείστε, χτυπάτε πάνω σε πράγματα και έχετε κακές συνήθειες, αποδυναμώνετε τα οστά και τις αρθρώσεις. Για να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση και να αποφύγετε τα άλγη και τους πόνους, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή.

Οι πόνοι στην πλάτη και στις αρθρώσεις είναι κάτι συνηθισμένο στο σημερινό κόσμο και μάλιστα είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι πάνε στους γιατρούς.

Γενικά οι πόνοι αυτοί οφείλονται στην καθημερινή καταπόνηση από τη δουλειά, αν και μπορεί επίσης να οφείλονται σε τραυματισμούς και ασθένειες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ήπιοι και αντιμετωπίζονται εύκολα με ανάπαυση, λήψη αναλγητικών και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Όμως οι πόνοι μπορεί να είναι και επαναλαμβανόμενοι και να συνδέονται με χρόνιες νόσους όπως η αρθρίτιδα και η οστεοαρθρίτιδα.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι μπορεί να επιδεινωθούν με τον καιρό, σε σημείο που να περιορίζουν την κινητικότητα και την ικανότητά σας να εκτελείτε τις καθημερινές εργασίες σας.

Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσετε τις καθημερινές σας συνήθειες και να εξασφαλίζετε στα οστά και στις αρθρώσεις σας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να διατηρούνται γερά.

Για το λόγο αυτό είναι καλό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν φυσικά συμπληρώματα, των οποίων οι ιδιότητες συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση των οστών και των αρθρώσεων χωρίς να εκθέτουν το σώμα σε ανεπιθύμητες επιδράσεις.

Και αυτό ισχύει για τη γρενετίνη, ή αλλιώς τη φυσική ζελατίνη. Το συστατικό αυτό είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, το οποίο έχει αποδειχτεί ότι είναι ωφέλιμο για την υγεία.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς τις κύριες ωφέλειες της γρενετίνης για την αντιμετώπιση του άλγους και του πόνου καθώς και μια απλή συνταγή για να την αξιοποιήσετε στο σπίτι. Πείτε αντίο στον πόνο σε αρθρώσεις!

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι η γρενετίνη και πώς καταπραΰνει τον πόνο σε αρθρώσεις

πόνο σε αρθρώσεις με ζελατίνη

Η γρενετίνη, συνήθως πιο γνωστή ως ζελατίνη, είναι ένα φυσικό προϊόν που προέρχεται από την επεξεργασία χοιρινού και αγελαδινού λίπους. Για την παρασκευή της χρησιμοποιούνται το δέρμα και τα οστά, που είναι τα σημεία που περιέχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση πρωτεΐνης δίνοντας αυτό το εκπληκτικό προϊόν.

Αν και η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι και τόσο ευχάριστη για πολλούς ανθρώπους, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η ζελατίνη είναι πολύ χρήσιμη για τη δημιουργία μεγάλου αριθμού συνταγών. Επιπλέον είναι πηγή θρεπτικών συστατικών.

Οι ωφέλειες της ζελατίνης για την ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη και στις αρθρώσεις.

Οι κύριες ωφέλειες της ζελατίνης για την αντιμετώπιση του πόνου οφείλονται στο γεγονός ότι αποτελείται από πάνω από 90% πρωτεΐνες, 2% μεταλλικά άλατα και 8% νερό.

πηγη:https://meygeia.gr/

You May Also Like

Πόνος στην Ωμοπλάτη – Μήπως δεν είναι κρύωμα; Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης, M.Sc Sport Science & Physical Education*

Πόνος στην Ωμοπλάτη – Μήπως δεν είναι κρύωμα; Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης,…

Ιγνυακός μυς «Ο μικροσκοπικός αλλά τόσο σημαντικός μυς του γονάτου» Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης

Ιγνυακός μυς «Ο μικροσκοπικός αλλά τόσο σημαντικός μυς του γονάτου» Γράφει ο…

Μυϊκοί κόμποι: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό στην παθογένεση πολλών μυοσκελετικών πόνων & κινητικών δυσλειτουργιών/ Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης

Μυϊκοί κόμποι: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό στην παθογένεση πολλών μυοσκελετικών πόνων &…

Κηρήθρα: Ποια είναι τα οφέλη της για τον οργανισμό

Κηρήθρα: Ποια είναι τα οφέλη της για τον οργανισμό

«Πιάστηκες» από κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; – Τι πρέπει να κάνεις για να μην πονάς!

Ο υδράργυρος έχει ανέβει και οι υψηλές θερμοκρασίες μέσα στην ημέρα, από…

Πλευρική και Περιστροφική κλίση της λεκάνης Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης, M.Sc Sport Science & Physical Education*

 Πλευρική και Περιστροφική κλίση της λεκάνης Γράφει ο Νικόλαος Παγούνης, M.Sc Sport…

Η συμβολή της ευλυγισίας στην υγεία μας

Table of Contents Hide Η συμβολή της ευλυγισίας στην υγεία μαςΟφέλη από…

Πόνος στο γόνατο:  Θεραπεία και αντιμετώπιση μέσω της άσκησης Syndrome fat pad ή νόσος Hoffa. Γράφει ο Νικόλαος  Παγούνης, M.Sc Sport Science & Physical Education

Πόνος στο γόνατο:  Θεραπεία και αντιμετώπιση μέσω της άσκησης Syndrome fat pad…

Μην κόψεις ποτέ το σημείο: Το ένα και μοvαδικό πράγμα που πpέπει να κάvεις αν σε τσιμπήσει φίδι το καλοκαίρι

Φίδι και καλοκαίρι πάνε μαζί, για αυτό παρακάτω υπάρχουν οδηγίες για τις…

Άφθες στο στόμα: Τι τις προκαλεί, πώς θα τις αντιμετωπίσετε

Άφθες στο στόμα: Τι τις προκαλεί, πώς θα τις αντιμετωπίσετε