Παρακολουθώντας κανείς τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑÏ, θα αναρωτιόταν εύλογα ποια χώρα μας περιγράφει. Θα διαπίστωνε ότι το απύθμενο πολιτικό θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι έννοιες της λογικής και της ευπρέπειας του πολιτικού λόγου, είναι αξίες άγνωστες για τον ίδιο και το σύνολο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το 2021 που κλείνουν διακόσια χρόνια από την έναρξη της επανάστασης εναντίον του τουρκικού ζυγού, θα αρχίσουν να αχνοφαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, όταν έχουμε ήδη συμπληρώσει έξι χρόνια ύφεσης… όταν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας κλείνουν η μία μετά την άλλη… όταν οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν μετατραπεί σε προνοιακά επιδόματα… όταν το μνημόνιο παρατείνεται για 100-1 χρόνια με υποθήκη της δημόσιας περιουσίας… όταν στη διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα γίνονται κινήσεις σοβαρές, επικίνδυνες για το έθνος κι εμείς είμαστε απλά θεατές…

Μας είπε ότι πήρε εντολή από το δημοψηφισματικό ΟΧΙ του λαού, για να πάει να διαπραγματευτεί το ΝΑΙ. Ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού δεν έχει προηγούμενο. Η έκπτωση του πολιτικού λόγου είναι πέρα πάσης υποψίας. Η δημοκρατία μας μετατράπηκε από αντιπροσωπευτική σε δημοψηφισματική με όλα τα επακόλουθα.

Μετά λοιπόν την ομιλία του στο μουσείο της Ακρόπολης, όπου σαν Περικλής μίλησε στην Εκκλησία του Δήμου με φόντο τον Παρθενώνα, ήρθε ως άλλος Κολοκοτρώνης να μας ανακοινώσει τη σύγχρονη απελευθέρωση, 200 χρόνια μετά την επανάσταση.

Αιδώς Αργείοι !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…