Η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήριου Αδαμόπουλους στους ΕΝ ΔΗΜΟ, σχετικά με το πολυμηχάνημα της λίμνης της Καστοριάς

«Είδα το άρθρο σας και πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ για την κατά τα άλλα συμπαθή παράταξή σας!

Το να συκοφαντείτε θεσμικά όργανα και να θίγετε υπολήψεις χωρίς να πάρετε πρώτα τις απαραίτητες πληροφορίες από τους αρμόδιους που προσπαθούν τόσο καιρό να ολοκληρώσουν έναν καθαρό και αδιάβλητο διαγωνισμό για να μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε το πολυμηχάνημα στη λίμνη μας είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτο αλλά και ύποπτο όσον αφορά την σκοπιμότητά του.

Γιατί η νομιμότητα σε έναν διαγωνισμό ελέγχεται σε κάθε φάση του! Η νομιμότητα των συκοφαντών όμως μπορεί να ελεγχθεί με πολλούς τρόπους. Και βέβαια είναι εύκολο να φανεί ποιός πραγματικά θέλει το πολυμηχάνημα όταν έχουμε ήδη τρείς άγονους διαγωνισμούς με τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί από προηγούμενες διαγωνιστικές διαδικασίες.

Παρακαλώ λοιπόν να ελέγχετε πρώτα τις πληροφορίες που σας δίνουν για τόσο σοβαρά θέματα και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειες που θα προστατέψουν την προσωπικότητά μου!».

You May Also Like

Συνελήφθησαν δύο μέλη εγκληματικής οργάνωσης,  για διακίνηση μεγάλης ποσότητας  ακατέργαστης κάνναβης και όπλων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας

Κατασχέθηκαν 5 πολεμικά όπλα, εκ των οποίων 4 τυφέκια (kalashnikov) και ένα…

Ομιλία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Παρευξείνιων Χωρών (PABSEC)

Την ανάγκη διεύρυνσης της συνεργασίας των κρατών που μετέχουν στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση των Παρευξείνιων Χωρών…

Προσφορά από την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς προς την Τράπεζα Τροφίμων της Μητρόπολης Καστοριάς

Προσφορά από την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς προς την Τράπεζα Τροφίμων της Μητρόπολης…

Έκδοση Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση δράσεων διαχείρισης βιοαποβλήτων, προϋπολογισμού 529 χιλ. ευρώ, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Μακεδονία 2014-2020

  Έκδοση Πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση δράσεων διαχείρισης βιοαποβλήτων, προϋπολογισμού 529 χιλ.…

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Μέγιστος αριθμός αδειών κυκλοφορίας επιβατηγών δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ) αυτοκινήτων (ΤΑΧΙ, ΕΙΔΜΙΣΘ και ΕΙΔΜΙΣΘ ΑμΕΑ)

Table of Contents Hide Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Μέγιστος αριθμός αδειών κυκλοφορίας επιβατηγών…

Υπογραφή συμφωνητικού της προμήθειας «Πολυμηχανήματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς»

Υπογραφή συμφωνητικού της προμήθειας «Πολυμηχανήματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης…