Η Ε.Ο.Γ. στην Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου της Ε.Σ.Ε.Ε.

Δ. Κοσμίδης: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για το 2018»

Την Τετάρτη 10 Ιανουάριου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ.-αντιπροσώπους της Ε.Σ.Ε.Ε. μετέβησαν στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συνέδριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

«Για πρώτη φορά  συμμετείχαμε σε συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Ε. ως μέλος της.  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της ένταξής μας στην οικογένεια ενός τριτοβάθμιου οργάνου, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε τη θέση της ελληνικής γουνοποιίας, το πολιτικό  lobbing, αλλά και την παρουσία μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων που είναι η Αθήνα», δήλωσε ο κ. Κοσμίδης.

Παράλληλα το κλιμάκιο της Ε.Ο.Γ. συμμετείχε και στην Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2017-2018, όπου και παρουσιάστηκαν τα στοιχεία σχετικά με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, η εικόνα στο χώρο του ελληνικού εμπορίου, οι προβλέψεις των Ελλήνων εμπόρων για το μέλλον των επιχειρήσεών τους και η  αποτύπωση της κινητικότητας των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων σε επιλεγμένες εμπορικές αγορές. Επιπρόσθετα η Ε.Σ.Ε.Ε. κατέθεσε τις απόψεις της Συνομοσπονδίας για τη σημερινή κατάσταση στην αγορά όπως και για τις εξελίξεις του άμεσου αλλά και του μακροπρόθεσμου μέλλοντος.

«Παρά τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η αγορά τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ως Ε.Ο.Γ. και ως μέλος της Ε.Σ.Ε.Ε., θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για το 2018», είπε κλείνοντας ο κ. Κοσμίδης.

 

You May Also Like

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του ποδηλατικού Circuit «Kastoria Flat Out Circuit»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς στις 26 Απριλίου 2017  έλαβε ομόφωνα την 104/2017…

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς

“Καστοριά 2020”. Μία ακόμη φαντασμαγορική εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους

“Καστοριά 2020”. Μία ακόμη φαντασμαγορική εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους

Η προπονητική ομάδα του Κελετρον θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που στήριξαν τη προσπάθεια των παιδιών σε όλη τη σεζόν

Ο καλύτερος επίλογος σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες!

Συνεχίζεται ως την Παρασκευή 18/12/20 η Συγκέντρωση Τροφίμων για Συμπολίτες μας στην Π.Ε. Καστοριάς

  Συνεχίζεται ως την Παρασκευή 18/12/20 η Συγκέντρωση Τροφίμων για Συμπολίτες μας…

Κατά το προηγούμενο διήμερο 17/3 και 18/3 παρατηρήθηκαν αυξημένες τιμές των μέσων ημερήσιων τιμών αιωρούμενων σωματιδίων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κατά το προηγούμενο διήμερο 17/3 και 18/3 παρατηρήθηκαν αυξημένες τιμές των μέσων…

Η άδικη εκτέλεση δύο κατοίκων του Γέρμα από Γερμανό στρατιώτη, το έτος 1944

Η άδικη εκτέλεση δύο κατοίκων του Γέρμα από Γερμανό στρατιώτη, το έτος…

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Επιτέλους! Ας σταματήσουμε όλοι τον αγώνα για να πάρουμε λίγη δόξα και ας κοιτάξουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου»

  Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Επιτέλους! Ας σταματήσουμε όλοι τον αγώνα για να πάρουμε…

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ορίζοντες – 05/04/2019

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ορίζοντες – 05/04/2019