Η Ε.Ο.Γ. στην Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου της Ε.Σ.Ε.Ε.

Δ. Κοσμίδης: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για το 2018»

Την Τετάρτη 10 Ιανουάριου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας Δημήτριος Κοσμίδης συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ.-αντιπροσώπους της Ε.Σ.Ε.Ε. μετέβησαν στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συνέδριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

«Για πρώτη φορά  συμμετείχαμε σε συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Ε. ως μέλος της.  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός της ένταξής μας στην οικογένεια ενός τριτοβάθμιου οργάνου, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε τη θέση της ελληνικής γουνοποιίας, το πολιτικό  lobbing, αλλά και την παρουσία μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων που είναι η Αθήνα», δήλωσε ο κ. Κοσμίδης.

Παράλληλα το κλιμάκιο της Ε.Ο.Γ. συμμετείχε και στην Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου 2017-2018, όπου και παρουσιάστηκαν τα στοιχεία σχετικά με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, η εικόνα στο χώρο του ελληνικού εμπορίου, οι προβλέψεις των Ελλήνων εμπόρων για το μέλλον των επιχειρήσεών τους και η  αποτύπωση της κινητικότητας των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων σε επιλεγμένες εμπορικές αγορές. Επιπρόσθετα η Ε.Σ.Ε.Ε. κατέθεσε τις απόψεις της Συνομοσπονδίας για τη σημερινή κατάσταση στην αγορά όπως και για τις εξελίξεις του άμεσου αλλά και του μακροπρόθεσμου μέλλοντος.

«Παρά τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η αγορά τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ως Ε.Ο.Γ. και ως μέλος της Ε.Σ.Ε.Ε., θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για το 2018», είπε κλείνοντας ο κ. Κοσμίδης.

 

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…