70 εκθέτες, δεκάδες εμπορικοί επισκέπτες από 17 χώρες, εξαιρετικές δημιουργίες στο 4th  Fur Shopping Festival

Εμπορικοί επισκέπτες από 17 χώρες (Αλβανία, Αρμενία, Καναδάς, Εσθονία, Γεωργία, Ελλάδα, Καζακστάν, Σκόπια, Μολδαβία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία, Ουκρανία, ΗΠΑ) έδωσαν το «παρών» στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας τη 2η ημέρα του 4th Fur Shopping Festival, όπου 70, περίπου, γουνοποιητικές επιχειρήσεις εκθέτουν τα υψηλής μόδας και ποιότητας προϊόντα γούνας που διαθέτουν.

Οι εμπορικοί επισκέπτες και τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο ακόμη fashion shows, με τις εξαιρετικές δημιουργίες των γουνοποιητικών επιχειρήσεων – εκθετών.

Το 4ο FSF επισκέφθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δημητριάδης, τον οποίο συνόδευε η Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Με αφορμή την επίσκεψη του Γ.Γ. του ΥΠΕΞ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το branding και την εξωστρέφεια των γουνοποιητικών επιχειρήσεων με τη διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, του δημάρχου Καστοριάς και πρώην προέδρου του Συνδέσμου, Γιάννη Κορεντσίδη, φορέων της γούνας και του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ παρούσα, επίσης, ήταν η διευθύντρια του ENTERPISE GREECE κ. Αντέλα Στεργίου.

Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, τόσο ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος του Enterprise Greece όσο και η κ. Αντωνίου τόνισαν πως αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης να υποστηρίξει τα εξαγώγιμα  και δη Μακεδονικά προϊόντα, ένα εκ των οποίων είναι και η γούνα.

Ο πρόεδρος του Σ.Γ.Κ., Αποστόλης Τσούκας, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης για το ενδιαφέρον τους, έθεσε στον κ. Δημητριάδη χρόνια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο σε θέματα εξαγωγών και προώθησης των προϊόντων γούνας, ζητώντας την ενίσχυση των γουνοποιητικών επιχειρήσεων.

Το «παρών» στο FSF έδωσαν επίσης οι δύο βουλευτές του νομού Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας και Ολυμπία Τελιγιορίδου, και οι αντιπεριφερειάρχες, Δημήτρης Σαββόπουλος, Κάλι Κυριακίδου και Γιώργος Βαβλιάρας, στο πλαίσιο του Αγιασμού που τέλεσε ο Μητροπολίτης Καστοριάς, Σεραφείμ, την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.

Η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς στο 4ο Fur Shopping Festival

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…