Η Μαρία Αντωνίου,  η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και η Π.Δ.Μ. στις Βρυξέλλες

Η υπεύθυνη του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, βρίσκεται στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που διοργανώνει αυτές τις ημέρες η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γούνας (Fur Europe), η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας (IFF) και η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

«Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξουμε και να προωθήσουμε την επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο κλάδος της Γούνας, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, βρίσκονται στο πλευρό των Γουνοποιών και στηρίζουν την προσπάθειά τους. Προσωπικά, στήριζα και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τους Γουνοποιούς μας, τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους, έναν ελληνικό κλάδο εξωστρεφή, που έχει συνεισφέρει στην οικονομία της Δυτικής Μακεδονία αλλά και της Χώρας»,
δήλωσε η κα Μαρία Αντωνίου.

You May Also Like

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με την ΕΟΓ

Συνάντησα στο Γραφείο Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, μετά από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας…

Πρωτότυπη εκδήλωση στη δομή ασυνόδευτων προσφύγων στον Πεντάλοφο

Πρωτότυπη εκδήλωση στη δομή ασυνόδευτων προσφύγων στον Πεντάλοφο

Τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Πεζικού και του Στρατού Ξηράς τιμήσαμε σήμερα στο Στρατόπεδο «Καραγεωργίου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ αγνοώντας το εθνικό συμφέρον και αδιαφορώντας για το μέλλον των εργαζομένων»

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωράει στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ αγνοώντας…