Η μπλε πανσέληνος του Αυγούστου έρχεται: Τα Do’s & Don’ts για να επιβιώσετε

Αυγουστιάτικη πανσέληνος είναι η καλύτερη της χρονιάς, όλοι το ξέρουν αυτό. Τι γίνεται όμως όταν το φεγγάρι του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού είναι μπλε; Η Κυριακή 22 Αυγούστου κρύβει την απάντηση. Η μπλε αυτή πανσέληνος είναι εποχιακή και γίνεται στον επαναστάτη Υδροχόο. Περιμένετε λοιπόν τα αντίστοιχα vibes και μία διαδικασία απολογισμού των προσωπικών σας σχέσεων. Η ενέργεια θα είναι πολύ έντονη, το ίδιο και τα συναισθήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια. Για να επιβιώσετε λοιπόν, θα χρειαστείτε τον παρακάτω οδηγό με τα Do’s και τα Don’ts.

Do´s

  • Επανεξετάστε τις σχέσεις σας

Τώρα είναι το καλύτερο διάστημα για να αναλογιστείτε με ειλικρίνεια αν ο στενός σας κύκλος ανταπεξέρχεται στις ανάγκες σας ή εμποδίζει τον δρόμο προς τα θέλω σας. Τι θεωρείται αναγκαίο σε μία σχέση; Τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού φίλου; Απαντήστε σε αυτά και ξεκινήστε τα ξεκαθαρίσματα.

  • Μοιραστείτε την κορυφή

Υπάρχει αρκετός χώρος στην κορυφή, γι’αυτό φροντίστε να ανυψώνετε και τους γύρω σας. Δείξτε την υποστήριξη και την εκτίμησή σας στους φίλους σας.

 

 

  • Κάντε τις ιδέες σας πράξη

Η πανσέληνος σας καλεί να ολοκληρώσετε τα project σας και να πραγματοποιήσετε τις μεγαλεπήβολες ιδέες σας. Αν αναβάλατε τις φιλοδοξίες σας για καιρό, τώρα είναι η ώρα να πάρετε το ρίσκο και να κάνετε το επόμενο βήμα. Φέρτε στην επιφάνεια τον οραματιστή που κρύβεται μέσα σας!

  • Συνδεθείτε με τον εαυτό σας

Είναι η ιδανική στιγμή για ενδοσκόπηση. Επενδύστε σε μερικά βιβλία αυτοβελτίωσης και διευρύνεται τους εσωτερικούς σας ορίζοντες.

 

 

Don’ts

  • Μην αποφεύγετε τα συναισθήματα σας 

Η πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα που κρατάτε κρυμμένα μέσα σας και σας φέρνει αντιμέτωπους μαζί τους. Χρησιμοποιήστε τη μαγεία του φεγγαριού για να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ίσως ο διαλογισμός σας βοηθήσει.

  • Μην αποκλείετε τους γύρω σας

Μπορεί αυτήν τη στιγμή να νιώθετε πελαγωμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά αντί να απομονωθείτε, προσπαθήστε να συνδεθείτε με το κοινωνικό γίγνεσθαι.

 

 

  • Μην αντιστέκεστε στην αλλαγή 

Το μπλε φεγγάρι διαταράσσει τη ρουτίνα σας και την ασφάλεια που νιώθετε μέσα σε αυτήν, οπότε θα αναγκαστείτε να κάνετε αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και να προσαρμοστείτε. Ωστόσο, δεν χρειάζονται δραστικές αλλαγές, αρκεί μόνο μία νέα προσέγγιση σε αυτά που ήδη κάνετε.

ΠΗΓΗ:https://jenny.gr/

You May Also Like

Η μαγική παραλία του Αιγαίου που χωρίζεται στα δύο από έναν βράχο

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι αναμφίβολα χαραγμένο στις μνήμες μας με τα χρώματα…

Τζον Κασσαβέτης: «Έγινα αναγκαστικά επαγγελματίας. Θα προτιμούσα να ήμουν ερασιτέχνης». Πώς ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης έγινε εκπρόσωπος του ανεξάρτητου αμερικανικού κινηματογράφου

Τζον Κασσαβέτης: «Έγινα αναγκαστικά επαγγελματίας. Θα προτιμούσα να ήμουν ερασιτέχνης». Πώς ο…

Βρήκαμε το πιο μίζερο μέρος στον κόσμο στο Google Maps

Μην κλείσετε Airbnb στο Krasnoyarsk Krai πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Η γνώμη του κόσμου. Γράφει η Τάνια Ώττα

Η γνώμη του κόσμου. Γράφει η Τάνια Ώττα

Μνήμη και υποθήκη Παύλου Μελά

Στους πικρούς καιρούς μας ο Ελληνισμός αναζητεί τον Ηγέτη που, με ένα…

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μέχρι τα 18 μου έζησα βασανιστικά χρόνια με τη γιαγιά μου, είχαμε συνέχεια σκοτωμούς στο σπίτι»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά…

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Διαγνώστικα με αυτοάνοσο μετά τη 2η δόση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Αρρώστησα και με βρίζουν – ΦΩΤΟ

Συνέντευξη στην εφημερίδα «STAR Press» παραχώρησε η Χρυσηίδα Δημουλίδου, η οποία μίλησε…

12 δισ. ευρώ την εβδομάδα κοστίζει στην ΕΕ η καθυστέρηση του εμβολιασμού – 2,3 δισ. δόσεις έχει προπληρώσει στις εταιρίες!

12 δισ. ευρώ την εβδομάδα κοστίζει στην ΕΕ η καθυστέρηση του εμβολιασμού…

Τα παιδιά του πολέμου,  παιδιά ενός άλλου Θεού Γράφει η Τάνια Ώττα

Τα παιδιά του πολέμου,  παιδιά ενός άλλου Θεού Γράφει η Τάνια Ώττα