Περισσότεροι από 55 Βουλευτές απ’ όλη την Ελλάδα και εκατοντάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (Συντονιστές, Τομεάρχες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Επικεφαλής Γραμματειών κ.α.) επισκέπτονται 15 νομούς της Βόρειας Ελλάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, στην Δ.Ε.Θ., με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα».

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη Κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Εσωτερικών, Βουλευτή Λέσβου κ. Χαράλαμπο Αθανασίου (πρ. Υπουργό Δικαιοσύνης) και τους Βουλευτές κ. Γεώργιο Στύλιο (πρ. Υφυπουργό Παιδείας) και κ. Στέργιο Γιαννάκη.

Τα μέλη του Κλιμακίου μαζί με την Μαρία Αντωνίου, τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς κ. Στέργιο Αδάμ και άλλα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν οργανωμένες επισκέψεις στο Κέντρο Αποθεραπείας– Αποκατάστασης & Κοινωνικής Υποστήριξης Α.μεΑ. Καστοριάς (Χρονίων Παθήσεων, Άργος Ορεστικό), στην Γεωργική Εταιρεία Οπωροκηπευτικών Καστοριάς (ΓΕΟΚ), όπου είχαν πολύωρη εποικοδομητική συζήτηση με Παραγωγικούς Φορείς & Εκπροσώπους Αγροτών, το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας του παραρτήματος Καστοριάς, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, όπου τους έγινε εμπεριστατωμένη ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί, το Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη Φορέων Γούνας, με καθολική συμμετοχή, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε συμβολικές επισκέψεις, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς, κ. Σεραφείμ και ξενάγηση στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως, σε Σχολικές μονάδες, στο ΚΑΠΗ Καστοριάς, στο Γηροκομείο και στην Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό.

Στόχος είναι, μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις, να αναδειχθεί η σημασία που έχουν στην παραγωγή υπεραξίας και πλούτου στις τοπικές κοινωνίες η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία, αλλά και να στείλει η Ν.Δ. το μήνυμα ότι χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες”, ανέφεραν τα μέλη του Κλιμακίου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα νέα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Καστοριάς και να τονιστεί παράλληλα η σημαντική συμβολή δομών κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, σύμφωνα με την ανθρωπιστική δράση της Ν.Δ. «Κανένας στο Περιθώριο», που αποτελεί μία πρωτοβουλία του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

Ἡ Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου στήν Ἱερά Μητρόπολη Καστορίας

Μέ τήν δέουσα ἐκκλησιαστική τάξη τελέσθηκαν καί φέτος οἱ ἀκολουθίες τοῦ Νυμφίου…