Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2017, το απόγευμα, η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού Νομού Καστοριάς, «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς «Το Κέλετρον», στα γραφεία του Συλλόγου στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, στα πλαίσια της υποστήριξης των παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Μέσα σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα γιορτής, τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και τα γραφεία του Συλλόγου γέμισαν κυριολεκτικά από παιδιά και χαμόγελα! Οι εθελοντές – υποστηρικτές των δύο Συλλόγων φρόντισαν για μία αξέχαστη γιορτή, με μουσική , χορό, διαδραστικά παιχνίδια, κλόουν και face painters. Την εκδήλωση υποστήριξαν η εθελόντρια Ελένη που έκανε face painting στους μικρούς μας φίλους, η εθελόντρια κλόουν Γεωργία, η Ανδρονίκη και η Γεωργία που παρουσιάσαν ένα ψυχοκινητικό πρόγραμμα, οι οποίες μοίρασαν άφθονα χαμόγελα και μάγεψαν τα μικρά παιδιά μας.

Επειδή όμως δεν μπορεί να υπάρξει χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά χωρίς γλυκίσματα και ζαχαρωτά, το ζαχαροπλαστείο «Καλαμπούκας» του κ Καλαμπούκα Α., το ζαχαροπλαστείο «Τζήλλας Γεωργ. και ΣΙΑ Ο.Ε.» , το ζαχαροπλαστείο «Παπανδρέου Αφοί Π ΟΒΕ»,  όπου με την ευγενική τους προσφορά, βρίσκονταν εκεί για να κάνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ακόμη πιο γλυκιά και ονειρεμένη. Το μενού εμπλούτισαν και οι νόστιμες  λαχταριστές πίτσες, οι οποίες προσφέρθηκαν από την «PIZZA BOX» του κ. Καρακούση Λάμπρου, από την «Πάπια» του κ. Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου Ι., από την «Pizza Ζορμπάς» του κ. Μηλιόπουλου Πέτρου Ε., και την «Pizza ALL METRO» των Αφων Μπιτόλι.

Τόσο οι μικροί καλεσμένοι όσο και οι μεγαλύτεροι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», στόχος του οποίου είναι η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών και η προάσπιση των δικαιωμάτων τους, όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στην πράξη.

Η οικογένεια του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της χριστουγεννιάτικης γιορτής για μικρούς και μεγάλους, καθώς και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…