Η SendX θα εξυπηρετεί παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του Skroutz στην Αττική, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Η Skroutz ανακοίνωσε την Τρίτη την στρατηγική επένδυση στον κλάδο των ταχυμεταφορών, εξαγοράζοντας κατά 100% την εταιρία MYJOBNOW Delivery με την εμπορική επωνυμία SendX.

Η απόκτηση της εταιρίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, εντάσσεται στο όραμα και την στρατηγική ανάπτυξης της Skroutz να προσφέρει «τη βέλτιστη εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών» σε κάθε στάδιο του ταξιδιού του χρήστη. Η στρατηγική αυτή επένδυση θα επιτρέψει στην Skroutz να αναπτύξει το κομμάτι των ταχυμεταφορών, δημιουργώντας το δικό της δίκτυο και καλύπτοντας το «last mile» που αφορά την παράδοση των παραγγελιών στους καταναλωτές. Επιπλέον, ενισχύεται η δυναμική του Marketplace της με νέες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η SendX, θα εξυπηρετεί παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του Skroutz στην Αττική, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ώστε να εξυπηρετεί ακόμα μεγαλύτερο αριθμό παραγγελιών πανελλαδικά.

Η SendX είναι το εμπορικό courier brand της MYJOBNOW Delivery. H MYJOBNOW Delivery ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2019 ως spin-off της MYJOBNOW με διοίκηση τους Στέφανο Κατσίμπα, Αγαμέμνονα Παπάζογλου και Αλέξανδρο Παπασπυρίδη. Η εταιρεία, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο του courier τον Αύγουστο του 2020 και σήμερα διακινεί περισσότερες από 2.000 παραγγελίες ημερησίως.

Ο κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Skroutz, δήλωσε σχετικά ότι «Το Skroutz εισέρχεται πλέον σε μία νέα εποχή στην οποία πρωτοστατεί η ολοκληρωμένη εμπειρία του καταναλωτή από τα πρώτα βήματα με την είσοδο στην πλατφόρμα, την αναζήτηση προϊόντων από αξιόπιστους συνεργάτες, τις ασφαλείς και ευέλικτες συναλλαγές και τέλος την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων στον καταναλωτή. Αντιλαμβανόμενοι τις νέες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και με στόχο να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, προχωρούμε σε καθετοποίηση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων, παρέχοντας νέες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης στο «last-mile», το τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό τμήμα στο «ταξίδι» του χρήστη στο www.skroutz.gr».

ΠΗΓΗ: News247.gr

You May Also Like

Τζεφ Μπρίτζες: «Αυτό το πράγμα που λέγεται καρκίνος φέρνει μαζί του κι άλλα σημαντικά»

Τζεφ Μπρίτζες: «Αυτό το πράγμα που λέγεται καρκίνος φέρνει μαζί του κι…

Σε γραμμή Ερντογάν και ο Κιλιτσντάρογλου: Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά τους

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “θα τους δείξουμε τι θα γίνουν τα όπλα σε αυτά…

Μπορεί ο Έλον Μασκ να αγοράσει το Twitter;

«Και τώρα τί;» διερωτάται σε ανάλυσή του το πρακτορείο Bloomberg, επιχειρώντας να…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠΑΡΑΞΕΝΑ/VIRAL Έξαλλος Φινλανδός ανατινάζει το Tesla του μόλις άκουσε την τιμή της μπαταρίας [Βίντεο]

Έξαλλος Φινλανδός ανατινάζει το Tesla του μόλις άκουσε την τιμή της μπαταρίας…

BAFTA: Στην Emma Stone το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για το «Poor Things»

Σάρωσε το «Oppenheimer» του Christopher Nolan

Ακρίβεια και φτώχια “θερίζουν” την Τουρκία

Ακρίβεια και φτώχεια «θερίζουν» την Τουρκία

Jay-Z: Στα 2,5 δισ. δολάρια η περιουσία του

Είναι ο πλουσιότερος ράπερ και χωρίς να κυκλοφορεί νέα τραγούδια

Κοροναϊός: Ματαιώνεται το καρναβάλι της Βενετίας

Κοροναϊός: Ματαιώνεται το καρναβάλι της Βενετίας

Ισαβέλα Καλούα: Την σκότωσαν οι γονείς της σε κλουβί σκύλου

Ισαβέλα Καλούα: Την σκότωσαν οι γονείς της σε κλουβί σκύλου

Πούτιν για παραδοσιακές αξίες: Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας είναι άνδρας

Πούτιν για παραδοσιακές αξίες: Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας είναι…