Ο Μάνος Δασκαλάκης χαρακτηρίζει αθλιότητα το άρθρο και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.Ο Μάνος Δασκαλάκης χαρακτηρίζει αθλιότητα το άρθρο και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας. Ξεσπά ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε 3 χρόνια στην Πάτρα, για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα, τα έκαναν λόγο για θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από εισπνοή αερίου, επικαλούμενα έκθεση ιατροδικαστή.

Οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν άμεσα από την Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αθήνας, με τον Μάνο Δασκαλάκη να προαναγγέλλει πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους αναπαράγουν τα εν λόγω δημοσιεύματα. Ο Μάνος Δασκαλάκης χαρακτηρίζει αθλιότητα το άρθρο και ευχαριστεί εκ μέρους όλης της οικογένειας τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την άμεση διάψευση. Όπως αναφέρει μιλώντας στο tempo24.news:

«Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε». Αλαλούμ με την ιατροδικαστική έκθεση Yπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα αναστάτωση προκλήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η μικρή Τζωρτζίνα πέθανε από εισπνοή τοξικού αερίου και τη διάψευση που ήρθε λίγο αργότερα από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.

Αρχικά, πηγές της υπηρεσίας, με βαθιά γνώση της υπόθεσης των διαδοχικών θανάτων των μικρών αδερφών ανέφεραν ότι πρόκειται για ψευδείς πληροφορίες, όσο η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ. Στη συνέχεια εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε σε site την 21/2/2022 και περί ώρα 18.00 με τίτλο Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα, οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022 Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Γ Καρακούκης Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ». Πότε αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις Σε κάθε περίπτωση, διανύουμε εικοσιτετράωρα κρίσιμων εξελίξεων, καθώς σήμερα Τρίτη ή αύριο Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, που θα αποκαλύψουν την αιτία του ανεξήγητου θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας. Εικοσιπέντε γιατροί, νοσηλευτές αλλά και ιδιώτες, αναμένεται να καταθέσουν στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας», τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου -μέσα σε 32 μήνες- των τριών αδελφών, ηλικίας έξι μηνών, τριάμισι ετών και εννέα χρόνων.
πηγη:https://www.ipaidia.gr/

You May Also Like

Βασιλακόπουλος: Η μάσκα όταν είμαι έξω μόνος, με προστατεύει μόνο απ’ το κρύο – Σαφής η αποκλιμάκωση

Σαφής η αποκλιμάκωση, σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, ο οποίος τονίζει εντούτοις…

Βόλος: Χωρίς πόσιμο νερό οι κάτοικοι- Άνοιξαν τα περισσότερα σχολεία

Ο Βόλος μετράει τις πολλαπλές πληγές του από το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

Μέχρι και την Κυριακή, 29 Απριλίου 2018, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική…

Τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τα Σχέδια Βελτίωσης

  Τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα υποβολής αιτημάτων πληρωμής για τα Σχέδια…

Η απλή αναλογική σκοτώνει την τοπική αυτοδιοίκηση υποστηρίζουν οι Δήμαρχοι

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί η εφαρμογή της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του…

Μητσοτάκης σε νέους δικαστές: «Να κλείσετε τα αυτιά σας σε οποιαδήποτε απειλή μπορεί να εκτοξεύεται εναντίον σας από κάποιους»

Μητσοτάκης σε νέους δικαστές: «Να κλείσετε τα αυτιά σας σε οποιαδήποτε απειλή…

«Μούδιασμα» για όσους έχουν το πλαστικό δίπλωμα οδήγησης, θα πληρώσουν τα… μαλλιοκέφαλα τους γι’ αυτόν τον λόγο

Παράβολα και γιατροί εκτοξεύουν το κόστος πάνω από τα 128 ευρώ

Δώρο Χριστουγέννων: Μέχρι σήμερα 21/12 η πληρωμή του, τι πρέπει να κάνετε αν δεν σας καταβληθεί

Table of Contents Hide Ειδική εφαρμογή υπολογισμού από την ΓΣΕΕΠότε καταβάλλεται το…