Χαμηλές θερμοκρασίες και αυτοκίνητο: Ο συνδυασμός αυτός δεν προμηνύει ομαλό και ευχάριστο ξεκίνημα της ημέρας. Ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες είναι τα θολά τζάμια και η παγωμένη κλειδαριά – όταν μάλιστα ο πάγος φτάσει μέχρι τα λάστιχα και φράξει την πόρτα, ε, τότε η κατάσταση είναι για γερά νεύρα!

Για να μην σας ταλαιπωρούν τα θολά τζάμια (και οι άλλοι χειμωνιάτικοι μπελάδες) κάθε πρωί, ακολουθήστε τις παρακάτω δοκιμασμένες συμβουλές.

Πάγος στα παράθυρα
Τι να κάνετε: Αναμείξτε ξίδι με νερό (φτιάξτε ένα μείγμα με αναλογία 3:1) και ψεκάστε το στα παγωμένα παράθυρα για να καθαρίσουν.

Παγωμένη κλειδαριά
Τι να κάνετε: Ένας εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα απολυμαντικό χεριών. Το αλκοόλ που περιέχει θα απομακρύνει τον πάγο και θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας. Απλά ρίξτε μερικές σταγόνες απολυμαντικό χεριών στο κλειδί σας ή στην κλειδαριά.

Παγωμένες πόρτες
Τι να κάνετε: Για να μην παγώσουν τα λάστιχα στις πόρτες σας ψεκάστε τα με μαγειρικό σπρέι (θα το βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ) και τρίψτε το με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας.

Θολά τζάμια
Τι να κάνετε: Για να μην σας ταλαιπωρούν τα θολά τζάμια τώρα το χειμώνα, κλείστε σε ένα κομμάτι ύφασμα ή σε μια παλιά κάλτσα άμμο γάτας και βάλτε το κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Η άμμος θα τραβά την υγρασία και το πρόβλημα θα λυθεί ή έστω θα είναι πολύ μικρότερο.

ΠΗΓΗ:https://www.capital.gr

You May Also Like

Πώς να διώξετε τη μυρωδιά του ψαριού από την κουζίνα

Πώς να διώξετε τη μυρωδιά του ψαριού από την κουζίνα

Καταπολεμήστε τους μύκητες με πέντε φυσικές θεραπείες

Table of Contents Hide 1. Καταπολεμήστε τους μύκητες με φυσικό γιαούρτι και…

12 ψυχολογικά κόλπα για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων και να χαλαρώσετε όταν είστε αγχωμένοι

Ψυχολογικά κόλπα – Χρήσιμες πληροφορίες: Στη ζωή όλα είναι χρήσιμα και τίποτα δεν πρέπει να προσπερνούμε. Πόσο μάλλον, όταν αυτά είναι κόλπα ψυχολογίας. Αυτό, διότι τα συγκεκριμένα κόλπα μπορούν να φανούν χρήσιμα σε διάφορες περιπτώσεις ή περιστάσεις.

Έξυπνα tips για να τρώτε περισσότερα φρούτα

Αν θέλετε να αρχίσετε να τρώτε περισσότερα φρούτα, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή, καθώς τώρα θα βρείτε διαθέσιμα τα πιο νόστιμα και ζουμερά φρούτα

Πράσινο σαπούνι: 11 άγνωστες χρήσεις που θα το κάνουν το αγαπημένο σας προϊόν μέσα στο σπίτι

11 άγνωστες χρήσεις που θα το κάνουν το αγαπημένο σας προϊόν μέσα στο σπίτι

Πέντε μύθοι για την κακοσμία του στόματος

Table of Contents Hide Πέντε μύθοι για την κακοσμία του στόματος Πέντε…

2 μαθήματα ζωής από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους του κόσμου

Οι Φινλανδοί, που αναδείχθηκαν και φέτος οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο, μοιράζονται μερικά μυστικά για μια πιο χαρούμενη και γεμάτη ικανοποίηση ζωή

10 μυστικά για να μοσχομυρίζει το σπίτι σας όλη μέρα

10 μυστικά για να μοσχομυρίζει το σπίτι σας όλη μέρα

22 υπέροχες ιδέες για να αξιοποίησετε τα μπουκάλια και τα βάζα που δεν χρειάζεστε

Έχετε παλιά μπουκάλια ή βάζα και δεν ξέρετε πως να τα αξιοποιήσετε; Μην ανησυχείτε!…