Οι Γκρίζοι Λύκοι του κυβερνητικού συνέταιρου του Ερντογάν δολοφόνησαν και τον Τάσο Ισαάκ στην Κύπρο!

Πραγματικά ιστορική η πρόταση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να κηρύξει τρομοκρατική την οργάνωση των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, που ευθύνεται για δολοφονίες και σωρεία επιθέσεων! Να υπενθυμίσουμε ότι ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Μπαχτσελί, είναι συνεταίρος του Ερντογάν στην κυβέρνηση, με το Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP).

Ο Νάτσο Σάντσες Αμόρ, εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία, στην έκθεση που συνέταξε εξέφρασε έντονες ανησυχίες για τη ρατσιστική αυτή ομάδα, η οποία ανέφερε ότι επεκτείνεται σε ανησυχητικά επίπεδα όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε χώρες της ΕΕ. Σύμφωνα με την έκθεση ζητείται να ξεκινήσει έρευνα ώστε να απαγορευτούν οι δραστηριότητες των Γκρίζων Λύκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χαρακτηριστικά μάλιστα αναφέρεται ότι οι Γκρίζοι Λύκοι αποτελούν απειλή για όλες τις ομάδες που αντιλαμβάνονται ως αντίπαλό τους, άτομα κυρίως κουρδικής, αρμενικής και ελληνικής καταγωγής, ζητώντας οι δραστηριότητές τους να παρακολουθούνται στενά.

Την αρχή έκανε η Γαλλία, όταν τον περασμένο Νοέμβριο, απαγόρευσε επίσημα την επικίνδυνη αυτή τουρκική ομάδα, για υποκίνηση διακρίσεων και μίσους και συμμετοχή σε βίαιες ενέργειες. Στην απόφαση αυτή κατέληξε μετά από βανδαλισμούς Γκρίζων Λύκων στο μνημείο γενοκτονίας των Αρμενίων και επιθέσεις τους σε Αρμένιους και Κούρδους.

Η ένοπλη πτέρυγα του κόμματος του Ντεβλέτ Μπαχτσελί ευθύνεται και για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο, αλλά και για τη σφαγή στη Σεβάστεια. Εκεί που έκαψαν ζωντανούς Αλεβίτες, βάζοντας φωτιά σε ξενοδοχείο!

ΠΗΓΗ:https://www.newsbreak.gr/

You May Also Like

Lamborghini: Απίστευτη ζήτηση από πλουσίους για το υβριδικό μοντέλο της

Ήδη, η Lamborghini έχει λίστα αναμονής δύο ετών για παραγγελίες του Revuelto, του πρώτου μέχρι σήμερα υβριδικού μοντέλου της

Εργαζομένους άνω των 55 ετών προτιμούν τώρα οι επιχειρήσεις

Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα του αμερικανικού εργατικού δυναμικού

Τους έστειλαν.. «αδιάβαστους» στο Masterchef της Ισπανίας

44 άτομα με τροφική δηλητηρίαση από τα πιάτα των διαγωνιζόμενων

Πάπας Φραγκίσκος: Έπλυνε τα πόδια 12 κρατουμένων στις φυλακές ανηλίκων

Δείτε φωτογραφίες από την Τελετή του Νιπτήρος για τη Μεγάλη Πέμπτη των Καθολικών

Εκλογές στην Τουρκία: Θα αλλάξει κάτι στα ελληνοτουρκικά η νίκη Ερντογάν;

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει εγκαταλείψει τον εθνικισμό ως κατευθυντήρια ιδεολογία του

Tέλος εποχής στο Twitter: Mπλε τικ μόνο για όσους πληρώνουν

Από χτες, όσοι δεν πλήρωσαν τη συνδρομή που επέβαλε ο Ελον Μασκ – όσο διάσημοι και αν είναι – έχασαν το πολυπόθητο σήμα.

Εκλογές 2023: Πρώτη η ΝΔ και στους Έλληνες του εξωτερικού – Πώς ψήφισαν

Διαφορές στην κατανομή των ψήφων

Σορός μοναχής παραμένει άθικτη 4 χρόνια μετά τον θάνατό της

«Θαύμα» λένε οι πιστοί- Δεν είναι τόσο σπάνιο απαντά η επιστήμη

Η Αίγυπτος απαντά στο Netflix για τη «μαύρη» Κλεοπάτρα: «Είχε λευκό δέρμα και ελληνιστικά χαρακτηριστικά»

Για τον επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων, η απεικόνιση της διάσημης βασίλισσας ως μαύρης δεν είναι τίποτα λιγότερο από «παραχάραξη της αιγυπτιακής ιστορίας».