Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Υπάρχουν «κενά» σε αυτό το έγκλημα

Εντείνει τις έρευνες για την ταυτοποίηση του ενός εκ των τριών ληστών, του πιο βίαιου, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Του κακοποιού που δολοφόνησε με αποτρόπαιο τρόπο την 20χρονη Καρολάιν.

Πρόκειται για τον ληστή που ο σύζυγός της 20χρονης το περιέγραψε ως «κοντό με παραπάνω κιλά». Το περιλαίμιο που φορούσε έπεσε για λίγα εκατοστά και έτσι μερικώς αποκαλύφθηκε το πρόσωπό του, ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σχηματίσουν το σκίτσο του.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Γ. Καλλιακμάνης αναφερόμενος ειδικά στο σκίτσο μιλώντας στην ΕΡΤ, εξήγησε ότι συνήθως οι περιγραφές που δίνονται

στους σκιτσογράφους διακατέχονται από αισθήματα τρόμου και πανικού από τους περιγράφοντες και γενικώς είναι δύσκολο από αυτό και μόνο να ταυτοποιηθεί ένας από τους τρεις δράστες. Η εμπειρία από το παρελθόν έχει αποδείξει, τόνισε ο κ Καλλιακμάνης, ότι όταν οι δράστες συνελήφθησαν σε πολλές περιπτώσεις τα σκίτσα από τις περιγραφές των θυμάτων δεν είχαν καμία σχέση. Επίσης θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα αν ευσταθεί ότι τα στοιχεία του DNA είναι ελλιπή. Κάνουμε υποθέσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, είπε, υπάρχουν «κενά» σε αυτό το έγκλημα υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης.
Θεωρείται δεδομένο ότι ο κακοποιός έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν και ότι διαθέτει «εμπειρία» σε επιθέσεις με κίνητρο τη ληστεία. Ο δράστης έπιασε ρούχα αλλά και το πρόσωπο του θύματος, όπως και πολλά άλλα αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να φτάσουν στα ίχνη του μέσα από το σχηματισμό ενός κύκλου περίπου 20 υπόπτων.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του μέσω των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Οι Αρχές έχουν εντοπίσει σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη ορφανού γενετικού υλικού. Κανείς ωστόσο δεν είναι σε θέση να πει σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο ίχνος γενετικού υλικού.

Χθες 24/5, ο πιλότος, σύζυγος της 20χρονης, κάλεσε στο σπίτι τους συνεργείο καθαρισμού, γεγονός που δείχνει ότι οι έρευνες εκεί έχουν ολοκληρωθεί.

You May Also Like

Ανοίγει τις πύλες η 6η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair

Ανοίγει  τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Γούνας της Αθήνας 2016 σήμερα …

Θ. Βασιλακόπουλος: Υποχρεωτικός εμβολιασμός ή αναστολή εργασίας για τους υγειονομικούς

Θ. Βασιλακόπουλος: Υποχρεωτικός εμβολιασμός ή αναστολή εργασίας για τους υγειονομικούς

Σοβαρή καταγγελία στη Λαμία: «Είχαν άδεια 3 κρεβάτια ΜΕΘ και τον άφησαν να πεθάνει στα εξωτερικά ιατρεία»

Μια σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως στη Λαμία, καθώς όπως καταγγέλλουν οι…

Η ακρίβεια καλπάζει, η κατανάλωση μειώνεται

Τα νοικοκυριά κόβουν από μείζονες αγορές, όπως ένα αυτοκίνητο και μία ηλεκτρική συσκευή,…

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Θα τους είχα κλείσει ήδη όλους στη φυλακή», λέει ο Κούγιας

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: «Θα τους είχα κλείσει ήδη όλους στη φυλακή»,…

Χρ. Τριαντόπουλος: “Δεν υπάρχει αγρότης που να μην έχει λάβει μια πρώτη αρωγή”

“Παραμένουμε δίπλα στους αγρότες με ειλικρινή διάθεση για διάλογο” τόνισε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Αστέρας – Παναθηναϊκός

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Έκτακτη επιχορήγηση 6 εκατ. ευρώ στα ΤΕΙ ανακοινώθηκε στη Σύνοδο Πρυτάνεων των ΤΕΙ

Έκτακτη επιχορήγηση 6 εκατ. ευρώ στα ΤΕΙ ανακοινώθηκε στη Σύνοδο Πρυτάνεων των…

Ο Κασσελάκης έκανε δωρεά στην Παναγία Πορταΐτισσα

“Δάκρυσε όταν είδε την καμμένη εκκλησία”