Καστοριά: Οι μαγικές εικόνες και το αισιόδοξο μήνυμα

Εικόνες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σε αστικό περιβάλλον.

Οι συγκυρίες για φέτος δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον τομέα του Τουρισμού, ο οποίος δοκιμάζεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Αναλαμβάνουμε όμως πρωτοβουλίες και προχωράμε σε ανασχεδιασμό δράσεων και ενεργειών με τεχνοκρατική αντίληψη και δημιουργική έμπνευση για να παραγάγουμε αξιοποιήσιμα αποτελέσματα και να τοποθετήσουμε την Καστοριά στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στηρίζουμε τον τόπο μας.

You May Also Like

Μίσθωση βοσκήσιμων εκτάσεων του Δήμου Καστοριάς για το έτος 2016

Καλούνται όλοι οι κτηνοτρόφοι που κάνουν χρήση βοσκότοπου στην περιφέρεια του Δήμου…

Το πρόγραμμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς για τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή 2018 ( Τρίτη και Τέταρτη Εβδομάδα των Νηστειών)

Το πρόγραμμα του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Καστοριάς για τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή 2018 (…

Ευχαριστήριο του Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλη Αντωνιάδη

Ευχαριστήριο του Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς Βασίλη Αντωνιάδη

Π.Δ.Μ.: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Συνάντησης του Δικτύου Εμπλεκόμενων Μερών του Διακρατικού Προγράμματος EPICAH που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG EUROPE

Π.Δ.Μ.: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Συνάντησης του Δικτύου Εμπλεκόμενων…

Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Κώστα Αχ. Καραμανλή

  Συνάντηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Υπουργό Κώστα Αχ. Καραμανλή

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2017! Έριξαν φόλες στην πλατεία της Κολοκυνθούς στην οποία παίζουν μικρά παιδιά!

Η Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων Καστοριάς μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook,…

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Η Επιτροπή Υποδομών Στατιστικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων που έχουν τμήματα Υποδομής, να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, στις κατηγορίες Κ-14 (Παίδων) Oρίζοντες & ART BOX και Κ-12 (Προ Παίδων) VELLE TRAVEL για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, καθώς και ο προγραμματισμός για ενδεχόμενη διοργάνωση τουρνουά υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. για τις ηλικίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, σύμφωνα με την ενιαία ηλικιακή κατηγοριοποίηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων υποδομής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η κοινή ονομασία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής ευθύνης των Ε.Π.Σ. θα δώσει τέλος στην κατά το δοκούν ονοματοδοσία των διοργανώσεων αυτών (π.χ. Babini, έφηβοι, νέοι κτλ.) και εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην διαδικασία εκπαίδευσης. Ειδικότερα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 οι κύριες κατηγορίες- ονομασίες των πρωταθλημάτων υποδομής και οι ηλικίες των παικτών που μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτές, διαμορφώνονται ως εξής: Κ-16: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2003 και νεότεροι. Κ-14: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2005 και νεότεροι. Κ-12: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2007 και νεότεροι. Κ-10: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2009 και νεότεροι. Κ- 8: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2011 και νεότεροι. Κ- 6: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2013 και νεότεροι.

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς