Με επιστολή του προς την Ομοσπονδία Γούνας ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς ζητά να είναι “κλειστή” για τα ΜΜΕ η γενική συνέλευση του κλάδου ώστε να κατατεθούν ελεύθερα χωρίς σκοπιμότητες και διαστρεβλώσεις οι εισηγήσεις και οι απόψεις όλως των συναδέλφων.

Δείτε την επιστολή:

Αξιότιμε Πρόεδρε και Μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας,

Δεσμευτήκαμε να συμμετέχουμε σε εκδήλωση με θέμα “ Η Ελληνική Γουνοποιία – Η επόμενη μέρα” , ως δείγμα “ ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ“ αν και όπως γνωρίζετε, πάγια θέση μας είναι η επιστημονική προσέγγιση του θέματος, η διοργάνωση δηλαδή ενός επιστημονικού FORUM όπου προσκεκλημένοι θα είναι και επιστημονικοί σύμβουλοι της Παγκόσμιας αλλά και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γούνας και όχι μόνο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για την συμμετοχή μας στην ημερίδα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διασφαλίσουμε τις τοποθετήσεις μας αλλά και την στρατηγική του κλάδου.

Αναφορές συναδέλφων και φορέων σε οικονομικά , φορολογικά και όχι μόνο θέματα μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση και προβλήματα διότι μπορούν και να παρερμηνευθούν.

Για τους λόγους αυτούς πρέπει η ημερίδα να είναι “κλειστή” στα ΜΜΕ ώστε να κατατεθούν ελεύθερα χωρίς σκοπιμότητες και διαστρεβλώσεις οι εισηγήσεις μας και οι απόψεις όλως των συναδέλφων.

Τα αποτελέσματα φυσικά της ημερίδας, σεβόμενοι απόλυτα το δικαίωμα στην πληροφόρηση , μπορούν αμέσως μετά να γνωστοποιηθούν σε συνέντευξη τύπου.

Αναμένουμε απάντηση σας μέχρι 30-6-2016.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.