Η Καστοριά συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και έτσι κράτησε στο ρόστερ της επτά παίκτες. Στην ομάδα του Γιώργου Σούλιου παρέμεινε ο Θεόδωρος Τεπετίδης όπως και οι Γιάννης Αντωνιάδης και Ορέστης Ματενίδης. Επίσης στην ομάδα έμεινε ο αρχηγός της Δημήτρης Δαραβίγκας, αλλά και οι Γιώργος Τασιούδης, Χριστόφορος Τερσενίδης και ο Γιώργος Τακίδης.

Αναλυτικά:

Μετά από μια πετυχημένη χρονιά στην Β’ Εθνική και με την πιθανότητα συμμετοχής στην Α2, η ομάδα μας, η Καστοριά, ξεκίνησε το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.
Έτσι ήρθαν οι πρώτες ανανεώσεις. Η αρχή έγινε με τον αρχηγό Δημήτρη Δαραβίγκα και συνεχίστηκε με τους Γιάννη Αντωνιάδη, Ορέστη Ματενίδη, Θεόδωρο Τεπετίδη, Γιώργο Τασιούδη, Χριστόφορο Τερσενίδη και τον Γιώργο Τακίδη.


Με σταθερά βήματα θα ενισχυθεί η ομάδα μας ώστε να χτιστεί ένα ροστερ ανταγωνιστικό για τις απαιτήσεις της κατηγορίας που θα συμμετέχουμε.


Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγειά , όρεξη για δουλειά και επιτυχίες σε όλους τους παίκτες !!

Παίκτης της Καστοριάς ο Ελευθεριάδης

Παίκτης της Καστοριάς θα πρέπει να θεωρείται πλέον και ο Δάνης Ελευθεριάδης, με τον 27χρονο φόργουορντ να δίνει τα χέρια με την ομάδα του Γιώργου Σούλιου, και μετά από τέσσερα χρόνια να αφήνει τους Μαχητές, με τους οποίους γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, καταφέρνοντας να φτάσει ως και την Α2 Ανδρών.

Ο 27χρονος φόργουορντ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της πορείας των Μαχητών από την Γ’ Εθνική προς την Α2, όντας ο αρχηγός της, ενώ την σεζόν που μας πέρασε είχε 11,3 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε 27 παιχνίδια. Έτσι, ο Γιώργος Σούλιος θα έχει στην διάθεση του έναν ικανότατο σκόρερ, και πλέον περιμένει τις εξελίξεις για να δει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα του τη νέα περίοδο, με την προοπτική της Α2 να βρίσκεται ορατά στον ορίζοντα.

Επιστροφή Μπέγου και Χότζα στην Καστοριά

Την επιστροφή στην Καστοριά δυο ταλαντούχων παικτών ανακοίνωσε η τοπική ομάδα, με τους Ραφαήλ Μπέγο και Έρι Χότζα να επιστρέφουν από τους Αργοναύτες Καλαμαριάς και Μαχητές Δόξας Πευκών αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Μέτα από τις ανανεώσεις των παικτών από την προηγούμενη χρονιά και πίστη στην φιλοσοφία της, η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή δύο ταλαντούχων παικτών της από την χρυσή ομάδα των παίδων/εφήβων που τίμησαν την Καστοριά για 3 συνεχόμενα χρόνια στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Τον Ραφαήλ Μπέγο και Έρι Χότζα από Αργοναύτες Καλαμαριάς και Μαχητές Πεύκων αντίστοιχα. Τους υποδεχόμαστε με χαρά και πάλι στην οικογένεια της ομάδας μας και τους ευχόμαστε υγειά και επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, ολοκληρώθηκε στον ΠΡΩΤΕΑ το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια 14 ετών

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, ολοκληρώθηκε στον ΠΡΩΤΕΑ το Ενωσιακό Πρωτάθλημα…

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η φθινοπωρινή γιορτή του αθλητισμού στα Γρεβενά

Η φθινοπωρινή γιορτή του αθλητισμού στα Γρεβενά

Σήμερα αγώνας μπάσκετ Α.Σ. Καστοριάς Vs Ηρακλή Κοζάνης

Σήμερα αγώνας μπάσκετ Α.Σ. Καστοριάς Vs Ηρακλή Κοζάνης

Ο Α. Γ. Σ. Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του, για την περίοδο 2017-2018, με τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή Tomica Petrov.

O Astrauskas είναι γεννημένος στις 18/10/1980, στην πόλη Siauliai της Λιθουανίας. Τα…

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Τετάρτη 19/9/2018

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Τετάρτη 19/9/2018

Η ποδοσφαιρική επτάδα ετών 15 που προωθείται στη Γ’ Εθνική

«Κάνουν το μεγάλο βήμα και μετέχουν πλέον στο ρόστερ της ιστορικής μας Καστοριάς»

Η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2018

Η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς στις 3 και 4…